Tko li mu piše?

U vezi je s 22 godine mlađom djevojkom, a on na romantičnom odmoru tipka po mobitelu

Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) Camila Morrone (Foto: Instagram) Camila Morrone (Foto: Instagram) Gisele Bündchen, Leo DiCaprio (Foto: Getty) Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Getty) +1 Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Galerija

Djevojka slavnog glumca Leonarda DiCaprija ima tek 21 godinu.

Slavni glumac i njegova mlađahna djevojka za odmor su odabrali talijanski Capri.

Pogledaj i ovo Camila Morrone Nije uspjela Svi su bili uvjereni da će 23 godine starijeg zavodnika odvesti pred oltar, ali njezin rođendan uništio je ljubavnu idilu!

43-godišnji holivudski glumac i oskarovac Leonardo DiCaprio i njegova 21-godišnja djevojka, manekenka i glumica Camila Morrone trenutačno uživaju u susjednoj Italiji.

Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par je za destinaciju odabrao Capri, otok koji već godinama slovi kao vrlo poželjna ljetna destinacija među bogatima i slavnima, no čini se kako Leonardo nije previše impresioniran njime.

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Par su paparazzi uhvatili tijekom vožnje brodom, a zanimljivo, glumac čitavo vrijeme nije skidao pogled sa svog mobitela. Pored ljepota Caprija i mlađahne ljepotice koja mu je radila društvo, mnogi su se pitali što je bilo toliko zanimljivo na ekranu da nije moglo pričekati.

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Podsjetimo, zanosnu Argentinku Leonardo je upoznao u prosincu 2017. godine, kada je navodno i počela njihova veza, a Camilina je mama poznata glumica Lucila Solá, koja je godinu dana mlađa od Leonarda. Lucile je poznata i po višegodišnjoj vezi s legendarnim glumcem Alom Pacinom, s kojim se Leo u posljednje vrijeme sve češće druži, pa se čini kako je njihova veza postala ozbiljna unatoč velikoj razlici u godinama.

Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Foto: Getty

Leonardo je već godinama poznat kao ljubitelj mladih i dugonogih manekenki, no niti jednoj nije pošlo za rukom da ga odvede pred oltar. Najduže su ga zadržale brazilska manekenka Gisele Bündchen, s kojom je proveo 7 godina, te izraelska ljepotica Bar Refaeli, koju je ljubio 5 godina, a navodno su ga obje ostavile jer se nije želio skrasiti.

Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Getty) Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Getty) Foto: Getty

Zanimljivo, obje su danas u sretnim brakovima te imaju dvoje djece, a hoće li mlađahnoj Camili uspjeti ono što niti jednoj dosad nije, ostaje nam pričekati i vidjeti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene