Preslatki su!

Slovio je kao zakleti neženja i vječiti zavodnik, ali čini se da je ova djevojka uspjela primiriti njegovo srce

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 15 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 12 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 10 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 9 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 7 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 5 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 3 +9 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 2 Galerija

Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Camila Morrone opuštali su se na plaži proteklog vikenda pa izmijenili nekoliko slatkih poljubaca!

47-godišnji oskarovac Leonardo DiCaprio nije mogao odvojiti ruke od svoje puno mlađe djevojke Camile Morrone (27) dok ju je u subotu nježno ljubio u čelo u šetnji obalom.

Pogledaj i ovo Maria Beregova Nije dugo čekao DiCaprio samo nekoliko sati nakon prekida duge veze uhvaćen s novom zanimljivom ljepoticom, evo o kojoj je djevojci sada riječ!

Par je bezbrižno uživao u zalasku sunca i međusobnom prisustvu, a kasnije su se skinuli u kupaće kostime i kupali se sa svojim psom Jackom.

Ovaj par svoju romansu poprilično dobro uspijeva održati privatnom, a o njima se krenulo šuškati još 2017. godine.

Par se prvi put skupa na crvenom tepihu pojavio tek 2020. godine na dodjeli nagrade Oscar, a nakon toga svega su nekoliko puta viđeni u javnosti i to na teniskim turnirima ili pokojem ručku u New Yorku.

Prije nego što je upoznao 23 godine mlađu ljepoticu, DiCaprio je slovio kao zakleti neženja i veliki zavodnik, a čini se kako je Camila djevojka koja ga je konačno uspjela smiriti.

Iako su već odavno počele kružiti glasine da se par zaručio, golupčići o tome mudro šute te ništa nisu komentirali medijima.

Iako je najpoznatija kao model, Camila se u posljednje vrijeme bavi glumačkom karijerom, a već je ostvarila hvaljene uloge u drami ''Mickey And The Bear'' i komediji ''Never Goin' Back''.

Nedavno je završila snimanje s Rileyjem Keoughom u seriji ''Daisy Jones & The Six'' za koju se očekuje da će izaći ove ili 2023. godine.

DiCaprijev sljedeći veliki projekt predviđa ponovno okupljanje sa svojim redateljem ''Vuka s Wall Streeta'' Martinom Scorseseom.

Leonardo će glumiti u pravoj kriminalističkoj drami ''Killers Of The Flower Moon''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene