očarala ga je!

Larisa Lipovac Navojec ni zakopčana do grla ne može sakriti zavidne adute, a dobila je i poseban kompliment od našeg zgodnog pjevača!

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Franka Batelić i Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac - 2 Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac - 3 +11 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Galerija

Larisa Lipovac Navojec u četvrtoj emisiji showa Ples sa zvijezdama zablistala je u glamuroznom izdanju, baš u skladu s filmskom temom večeri.

Poznata hrvatska koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec ne prestaje oduševljavati svojim izdanjima za show "Ples sa zvijezdama" u kojem je članica stručnog žirija.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 još je pod dojmom Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko"

Za četvrtu emisiji odabrala je glamuroznu crnu haljinu koja je u gornjem dijelu posuta kristalićima i ima raskošan donji dio s dugačkim šlepom.

Iako je bila zakopčana do grla, Larisa je pokazala svoje zavidne mišiće na rukama i vitke noge, a u glamuroznom izdanju, koje je baš bilo u skladu s filsmkom temom večeri, posebno je očarala našeg zgodnog pjevača Luku Nižetića koji joj je javno uputio kompliment.

"Prelipa si. I lipo govoriš", napisao joj je Luka uz video koji je objavio u svojim pričama na Instagramu.

Inače, uz Larisu, žiri showa "Ples sa zvijezdama" čine još Franka Batelić, Marko Ciboci i Igor Barberić.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak +0 Jana Vrdoljak i Vanna Celebrity Vannina prelijepa kći o kojoj su se nedavno svi raspisali iznenadila je poznatu mamu na poseban način, ovo nije očekivala!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +0 Camila Cabello Celebrity Ne srami se pokazati raskošne obline za razliku od nekih kolegica, a ni znatiželjni pogledi joj ne predstavljaju problem

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene