Slavile zajedno

Baka Lane Jurčević proslavila 90. rođendan: Izgleda kao djevojčica i fantastično pjeva

Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević i baka (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Galerija

Lana Jurčević je snimkom i fotografijom na Instagramu pokazala kako njezina baka i dalje izgleda kao curica.

Baka pjevačice Lane Jurčević prošlog vikenda slavila je 90. rođendan.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Ipak, Lana je snimkom i fotografijom na Instagramu pokazala kako njezina voljena baka i dalje izgleda kao curica, ali i da je i dalje razigrana.

"Curici bakici je danas 90-i ročkas. Imamo isti friz!!", napisala je Lana pored fotografije na kojoj obje nose kečke s pletenicama. Ipak, ono što je najviše oduševilo tisuće njezinih obožavatelja na Instagramu jest snimka na kojoj baka pjeva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Nakon nje, bit će vam jasnije od koga je zanosna brineta naslijedila glazbeni talent. Baka je fantastično otpjevala "onu pjesmu na španjolskom" te je dobila pregršt komplimenata u komentarima.

"Lavica", "Kraljica", Bakutaner je", "Ajme, super ti je baka", samo su neki od komentara koje smo pročitali.

Mnogi su komentirali i kako će Lana izgledati kao zaigrana baka kada ostari. "Kad ti pobijeli kosa i dobiješ bore, bit ćeš ista bakica", poručili su joj. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +8 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Nekada su slavili njezine raskošne proporcije, a sada joj poručuju da sve "curi" s nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene