Baš blista!

Hrvatsku ružnu Betty dugo nismo vidjeli, a sada se sredila za izlazak i pokazala zašto skuplja komplimente

Lana Gojak Bajt Lana Gojak Bajt Igor Soban/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak Bajt - 1 Lana Gojak Bajt i Vanda Winter - 3 Lana Gojak Bajt i Vanda Winter - 2 Lana Gojak Bajt - 1 Lana Gojak Bajt i Vanda Winter - 1 Lana Gojak Bajt Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) +8 Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Galerija

Lana Gojak Bajt snimljena u rijetkom javnom izlasku i to na jednom događanju u Zagrebu za koje se posebno sredila.

Domaća glumica i zvijezda serije "Ne daj se Nina" Lana Gojak Bajt, snimljena je u rijetkom izlasku u javnost na jednom događanju u Zagrebu, a za koje se i posebno sredila.

39-godišnja Lana za tu je priliku odabrala ružičastu haljinu zanimljivog kroja, a u kojoj je pokazala gole i vitke noge i liniju kojom se može pohvaliti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Lijepa glumica aktivna je na društvenim mrežama, na profilu na Instagramu je više od 14 tisuća ljudi s kojima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života, a koji je obasipaju komplimentima na račun mladolikog izgleda. 

Lana je prije dvije godine postala majka djevojčice Pine, a da je trudna, doznala je dva dana nakon svojeg rođendana i time dobila najljepši poklon. Njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, to je prvo dijete. Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković +20 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković pokazala nikad tanji struk, sama je zaključila da izgleda najbolje dosad!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez - 2 Lauren Sanchez - 6 Lauren Sanchez - 7 Lauren Sanchez - 5 +21 Lauren Sanchez - 4 Celebrity Kad vidite ove fotografije zaručnice slavnog milijardera bit će vam jasno zašto se i on doveo u red!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene