Neke je i prozvala

Naša glumica podijelila neugodno iskustvo, jutro provela u bolnici, a onda se bome naljutila: "Srećom pa mama nije cicija"

Lana Gojak Bajt Lana Gojak Bajt Lana Gojak Bajt/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak Bajt - 1 Lana Gojak Bajt - 2 Lana Gojak Bajt - 3 Lana Gojak Bajt Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Marcela Pezo) Ana Maras Harmander, Daria Lorenci, Petra Dugandžić i Lana Gojak Bajt (Foto: Goran Perišin) Lana Gojak (Foto: Vedran Peteh i Ognjen Karabegović) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) +3 Lana Gojak (Foto: PR) Galerija

Lana Gojak Bajt podijelila je neugodno iskustvo koje je doživjela nakon što je s kćeri provela jutro u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".

Naša glumica i zvijezda serije "Ne daj se Nina" Lana Gojak Bajt doživjela je neugodno iskustvo nakon što je provela jutro u bolnici  s malenim djetetom, a o svemu je odlučila progovoriti putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Lana Gojak (FOTO: Teatar Gavran) Ima novi imdiž! Proslavila se kao hrvatska ružna Betty, a danas skuplja komplimente na račun mladolikog izgleda: "Kao curičak si!"

39-godišnja Lana na svojem je profilu na Instagramu podijelila situaciju koja ju je poprilično naljutila, i to nakon što je jutro provela u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" s kćeri Pinom.

"Kad jutro provedeš s bebom na Zaraznoj, a onda u Zagrebu nema preporučenog lijeka već dva tjedna!? Zamjenskog lijeka nema. Halo!?? Vili! Vlada Republike Hrvatske, wtf?? Srećom pa mama nije cicija", napisala je Lana u priči koju je objavila te dodala da joj je majka poslala pravu stvar kojom ju je uspjela utješiti.

"I još malo utjehe. Kad ti mama pošalje punu kutiju kolača i nestane sve u manje od tri dana", napisala je i poručila majci: "Šalji drugu turu, ekipa je gladna."

Lana je u kolovozu prošle godine postala majka djevojčice Pine, a da je trudna, doznala je dva dana nakon svojeg rođendana i time dobila najljepši poklon. Njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, to je prvo dijete.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin i Lucija Kerečin - 1 Luka Marin i Lucija Kerečin - 2 Luka Marin i Lucija Kerečin - 3 Luka Marin i Lucija Kerečin - 5 +25 Lucija Kerečin, MasterChef - 27 Celebrity Bivši natjecatelji MasterChefa zajedničkim videom potaknuli zanimljiva šuškanja: "Kad je pir?"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević +10 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević prvi put javno progovorila o teškom periodu koji je prošla: "Čekala sam dobrih 15 godina da otvorim tu temu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene