Mnoge se poistovjetile

Naša glumica priznala što ju to ovih dana izluđuje: "Ljubomorno ih gledam i ne kužim kako je to moguće!"

Lana Gojak (Foto: Marcela Pezo) Lana Gojak (Foto: Marcela Pezo) Marcela Pezo 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak (Foto: Marcela Pezo) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak Bajt (Foto: Goran Perešin) Lana Gojak Lana Gojak (Foto: Vedran Peteh i Ognjen Karabegović) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) +0 Lana Gojak (Foto: Instagram) Galerija

Lana Gojak Bajt na Instagramu progovorila o čarima majčinstva i zašto je jednoj stvari posebno čudi pa mnoge nasmijala.

Naša glumica Lana Gojak Bajt prije nekoliko je mjeseci postala majka djevojčice Pine, a kako se snalazi u onoj najvažnijoj životnoj ulozi otkrila je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Lana Gojak Bajt Neke je i prozvala Naša glumica podijelila neugodno iskustvo, jutro provela u bolnici, a onda se bome naljutila: "Srećom pa mama nije cicija"

33-godišnja Lana tako je podijelila svoje iskreno čuđenje zbog mama koje izgledaju besprijekorno, dok je ona isprva bila raščupana i ljubomorno ih je gledala, sve dok se jednog dana nešto nije promijenilo.

"Jel vas izluđuju one uvijek sređene Instagram mame koje su pritom i modno usklađene sa svojom djecom? Mene da! Ljubomorno ih gledam i ne kužim kako je to moguće. Maja Šuput ajde, ali ostale?? Raščupana dojim, skrolam i mislim “Pa da ta garant ne doji, garant ima dadilju, kuharicu, batlera ili klona!?” I onda, nakon 3 mjeseca, u istom tjednu uspijem otići na depilaciju i frizuru i modno se uskladiti s bebom. Kako?? Slučajno!!", napisala je iskrena Lana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

"Ajme neki dan idem pred malog u vrtić i sve mame redom cakung pakung jedino ja kao zombi", "Bravo mama", "Ja si i dalje mislim to isto.. Da imaju cijelu četu ljudi oko sebe, garant. Ali ponekad je i samo jedna baka dovoljna da malo dođemo na sebe. Btw preslatke ste i usklađene i neusklađene", poručile su joj pratiteljice u komentarima.

Lana je rodila u kolovozu, a da je trudna doznala je dva dana nakon svojeg rođendana. Njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, ovo je prvo dijete.

Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Pogledajte luksuz u kojem uživa Majin Bloom, a nema još ni godinu dana, postao je pravi svjetski putnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene