Pronašla utjehu

Otkrivaju se detalji nove holivudske romanse: "Bio joj je rame za plakanje nakon propalih zaruka..."

Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Jeremy Renner (Foto: Getty Images) Jeremy Renner (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: AFP) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Jeremy Renner (Foto: Instagram) +0 Jeremy Renner (Foto: Instagram) Galerija

Za Lady Gagu dugo se šuškalo da ljubuje s Bradleyjem Cooperom, no to je sve bio marketinški trik.

Dugo se šuškalo kako slavna pjevačica ljubuje sa zauzetim Bradleyjem Cooperom.

Pogledaj i ovo Lady Gaga (Foto: Profimedia) Nova ljubav na vidiku Nakon što je podigla prašinu s Bradleyjem Cooperom, Lady Gaga se zapravo viđa s njegovim kolegom?

Lady Gaga postala je i filmska zvijezda nakon što je snimila kinohit "Zvijezda je rođena" s Bradleyjem Cooperom, koji je bio i redatelj i glavni glumac.

Duo je u filmu igrao ljubavni par, a cijeli svijet počeo je navijati da se romansa s platna preseli u stvarni život. U to vrijeme Gaga je raskinula zaruke s holivudskim agentom Christianom Carinom, pa su šuškanja postala još glasnija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Ipak, nakon dodjele Oscara i emocijama nabijenog nastupa pjevačica je sama priznala kako je sve bio samo dobar marketinški trik koji je posebno gurao Bradley kako bi film bio što uspješniji.

Drugim riječima, Bradley je i dalje u sretnoj vezi s ruskom manekenkom Irinom Shayk, s kojim ima kćerkicu, a čini se kako ne samuje ni pjevačica koju se počelo povezivati s holivudskim glumcem Jeremyjem Rennerom.

Prvi je priču o romansi 32-godišnje pjevačice i 48-godišnjeg glumca objavio časopis US Weekly, koji tvrdi da joj je Jeremy bio rame za plakanje u tjednima nakon prekida. "Postali su jako bliski i stalno se druže", otkrio je nepoznati izvor te nastavio. "Trenutačno nisu u romantičnom odnosu, ali sve vodi prema tome."

Navodno je glumac pjevačicu upoznao i sa svojom 6-godišnjom kćerkicom Avom, koju je dobio s bivšom partnericom Sonni Pacheco, s kojom je prekinuo 2014. godine te od tada solira. Navodni par prvi je put viđen zajedno u prosincu 2018. godine na njezinu nastupu u Las Vegasu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@renner4real) on

Podsjetimo, Gaga je prekinula zaruke i 2-godišnju vezu s Carinom u veljači, neposredno prije dodjele Oscara, a ovo su joj druge propale zaruke. Prethodno je bila zaručena za glumca Taylora Kinneyja.

Novi par ili samo prijateljstvo, vrijeme će pokazati. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Kournikova (Foto: Instagram) Anna Kournikova (Foto: Instagram) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) +2 Anna Kournikova (Foto: Instagram) Celebrity Žena za kojom su nekad uzdisali baš svi muškarci skinula se u badić te zaplesala na stolu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene