Kakva ljepotica!

Žena za kojom su nekad uzdisali baš svi muškarci skinula se u badić te zaplesala na stolu

Anna Kournikova (Foto: Instagram) Anna Kournikova (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Kournikova (Foto: Instagram) Anna Kournikova (Foto: Instagram) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) Anna Kournikova (Foto: Instagram) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) +0 Anna Kournikova (Foto: Instagram) Galerija

Anna Kournikova i Enrique Iglesias zajedno su od 2001. godine.

Enrique Iglesias pravi je sretnik.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav par! Početak njihove ljubavi je poput filmske priče, a skupa su 20 godina tijekom kojih su ih zbog njegovih upitnih poteza često razdvajali

Ruskinja Anna Kournikova jedna je od najpopularnijih, ali i najatraktivnijih tenisačica svih vremena, a i danas s 37 godina mogla bi slamati srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna (@annakournikova) on

Slavna sportašica posljednjih se godina u potpunosti posvetila obiteljskom životu, suprugu Enriqueu Iglesiasu te njihovim blizancima, no nedavno je na Instagramu pokazala kako je i dalje u zavidnoj formi.

Tako je plavokosa Ruskinja na Instagramu objavila video na kojem pleše na stolu u štiklama te šarenom kupaćem kostimu, no nitko nije gledao odjevne predmete.

Svi pogledi svakako su bili na njezinim vitkim nogama i čvrstom trbuhu, a zanimljivo je da je tenisačica blizance rodila u prosincu 2017. godine, iako se na njoj to možda nikada ne bi reklo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna (@annakournikova) on

Podsjetimo, par se počeo viđati 2001. godine nakon što je ona bila glavna zvijezda njegova spota za hit "Escape". I u spotu je latino zavodnik izgubio glavu za Annom, a očevici tvrde kako se kemija iz spota brzo preselila u stvarni život jer je među njima zaiskrilo na prvu.

Par sve ove godine pomno čuva intimu, pa se tako ne zna ni kada su se točno zaručili, kao ni kad su se vjenčali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna (@annakournikova) on

Prethodno je zanosna Ruskinja ljubila hokejaše Pavela Burea te Sergeja Fedorova. S Fedorovim se navodno i vjenčala 2001. godine u strogoj tajnosti, a rastala 2003., no njezin glasnogovornik oštro je opovrgnuo takve napise. Ipak, to nije učinio Fedorov agent, koji je jednom prilikom izjavio da "ne zna kada se par vjenčao, ali zna da je njegov klijent bio oženjen".

Anna nikada nije komentirala napise. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) +5 Jordyn Woods (Foto: Instagram) Celebrity Najpoznatijoj preljubnici na svijetu ispod kratke haljine provirilo ono što nije trebalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene