A odnedavno je solo

Trenutak koji baš nije za pamćenje: Dok je Bradley grlio zaručnicu Irinu, Gaga nije djelovala nimalo oduševljeno

Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Getty 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) +0 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon dodjele Oscara sve su glasnija nagađanja kako između Lady Gage i Bradleyja Coopera postoji nešto više od prijateljstva.

Trenutačno ih prozivaju najseksi holivudskim parom, iako uopće nisu par niti u vezi. Ali ponašanje Lady Gage i Bradleyja Coopera i njihov nastup nabijen emocijama i strašću na dodjeli Oscara potaknuli su je brojna šaputanja o njihovu odnosu.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper (Foto: Screenshot) Davno prije Oscara Evo kako je započela karijera Bradleyja Coopera: Prije 20 godina pojavio se u hit-seriji koja se i danas reprizira

Društvene su se mreže nakon njihova nastupa zapalile jer je Lady Gaga gledala Bradleyja zaljubljenim pogledom, što je itekako zanimljivo s obzirom na to da je prije samo tjedan dana raskinula zaruke s Christianom Carinom.

Ipak, ne smijemo zaboraviti da je Bradley u vezi s prelijepom ruskom manekenkom Irinom Shayk od 2015. godine, s kojom je prije dvije godine dobio kćer. Irina je njihov strastveni nastup gledala iz prvog reda na dodjeli, a mnogi su komentirali kako je upravo zbog te činjenice Lady Gaga pretjerala s pokazivanjem emocija.

Tako je i bivša "spajsica" Mel B zaključila kako je Lady Gaga prešla granicu i prekršila "žensko pravilo".

"Bilo mi je neugodno to gledati zbog Bradleyjeve djevojke. Postoji to neko žensko pravilo. Nadam se da je ovo sve bilo na profesionalnoj razini", zaključila je Mel B, prozvavši svoju kolegicu za nedolično ponašanje u emisiji Good Morning Britain.

Na društvenim se mrežama oglasio i slavni novinar Piers Morgan koji se  pita jesmo li 100 posto sigurni kako je tu riječ samo o prijateljstvu ili postoji nešto više.

Tijekom govora zahvale, nakon što je pjesma "Shallow" osvojila Oscara, Lady Gaga je iskreno priznala kako ju ne bi mogla otpjevati bez markantnog glumca.

"Ne postoji niti jedna osoba na svijetu koja bi mogla otpjevati ovu pjesmu, osim tebe", poručila je Lady Gaga Bradleyju.

Svima je za oko zapela i njezina reakcija u trenutku kada je Bradley zagrlio i poljubio Irinu jer naime nije izgledala nimalo oduševljeno tim njegovim potezom.

Sigurno je da između njih dvoje postoji određena kemija i sjajna energija, i bilo bi zanimljivo vidjeti ih ponovno zajedno na velikim platnima u budućnosti.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +3 Sofia Vergara i Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara (Foto: Getty Images) Oscar 2019 Kolumbijka naglasila poprsje: Kad se ovaj par pojavi negdje zajedno, svi ostali padaju u potpuno drugi plan

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) +4 Kendall i Caitlyn Jenner (Foto: Getty) Oscar 2019 Je li uopće nosila donje rublje? Zbog najvišeg i najčudnijeg izreza ikad manekenka pokazala gotovo sve

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) +3 Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Celebrity Ova glumica odlučila se za opciju manje je više, ali rekli bismo da joj to nije trebalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene