Zaljubljena do ušiju?

Od prisnih večera do Oscar izvedbe: Sve ovo su dokazi da je Lady Gaga luda za Bradleyem Cooperom?

Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +1 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Galerija

Obožavatelji vjeruju kako je Lady Gaga ludo zaljubljena u Bradleyja Coopera.

Šuškanja o romansi između Lady Gage i Bradleyja Coopera nikako da se stišaju, a ljudi su uvjereni i kako na vidjelo izlazi sve više dokaza kako su uistinu zaljubljeni.

Pogledaj i ovo Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Uhvaćeni i nakon dodjele! Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma

Od ugodnih večera do kemije viđene na crvenom tepihu i na pozornici dodjele ovogodišnje filmske nagrade Oscar, sve to potiče njihove obožavatelje da povjeruju kako se Gaga i Cooper vole.

I to unatoč činjenici što 44-godišnji Bradley ima jednogodišnju kći s 33-godišnjom djevojkom Irinom Shayk, a Lady Gaga je opovrgnula da između njih postoji nešto više od iskrenog prijateljstva, obožavatelji i dalje ostaju pri svom uvjerenju da se tu događa nešto više i tvrde kako ih ništa ne može uvjeriti u suprotno.

"Ako nastup Lady Gage i Bradleyja Coopera nije dovoljan dokaz da su zaljubljeni, ne znam što bi drugo bilo", "Ne zanima me što Lady Gaga kaže, Bradley Cooper i ona nesumnjivo su zaljubljeni i to mi stvarno veliku neugodu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Cijelu aferu su dodatno potpalile fotografije nastale prošlog rujna na kojima Gaga i Cooper zajedno poziraju, a na njegovom su licu tragovi crvenog ruža baš kakvog je ona nosila te večeri.

Podsjećamo, Lady Gaga je nedavno raskinula zaruke sa 49-godišnjim Christianom Carinom nakon dvije godine veze.

"Jednostavno nije išlo. Veze ponekad pucaju", izjavio je izvor blizak pjevačici za magazin People.

Naravno da su zaluđeni obožavatelji bili uvjereni kako je Bradley dežurni krivac za to.

No vratimo se malo u prošlost, točnije u travanj 2016. godine i prije nego je objavljeno da će Lady Gaga debitirati u filmu Bradleyja Coopera "Zvijezda je rođena". Jer već tada su bili vrlo bliski, a snimljeni su u zajedničkoj šetnji, odlascima u kupnju i na prisne večere te vožnji motorom.

I to sve nekoliko tjedana nakon što su se tek upoznali na dobrotvornoj večeri Seana Parkera gdje je Gaga pjevala pjesmu "La Vie En Rose".

U to je vrijeme ona izlazila s glumcem Taylorom Kinneyom, dok je Bradley već bio u vezi s Irinom.

Njihova bliskost postajala je sve veća, što je bilo očigledno na crvenim tepisima diljem svijeta gdje su promovirali svoj film "Zvijezda je rođena", a Gaga je jednom prilikom za Bradleyja izjavila kako je on  "ljubav njezinog života". 

"Ona zna sve o meni, sve. Puno je volim. To je zato što smo zajedno proživjeli trenutke u kojima smo bili najranjiviji", izjavio je glumac za Entertainment Weekly.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie i Sarie Kessler (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +8 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako se to radi u Hollywoodu: Iskeširala 2,5 milijuna dolara za nove domove majci i sestri

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucas Jagger (Foto: Profimedia) Lucas Jagger (Foto: Getty Images) Lucas Jagger (Foto: Getty Images) Lucas Jagger (Foto: Getty Images) +1 Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty) Celebrity Za njega kažu da je isti otac: Sin slavnog rokera plijenio pažnju na Pariškom tjednu mode

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tallia Storm (Foto: Instagram) Tallia Storm (Foto: Instagram) Tallia Storm (Foto: Instagram) Tallia Storm (Foto: Instagram) +4 Tallia Storm (Foto: Getty Images) Celebrity Britanska glazbenica objavila fotografiju koja malo toga ostavlja mašti i mami uzdahe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene