Ima svoje zahtjeve

Tko može zadovoljiti njezine kriterije?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Minogue trenutno promovira svoj novi album 'Kiss Me Once'. Pjevačica ima pune ruke posla, ali joj jedna stvar ipak nedostaje u životu.

Australska zvijezda Kylie Minogue ovih dana ima pune ruke posla oko promocije novog albuma 'Kiss Me Once'

Pogledaj i ovo Dalibor Petko - 1 Nije odoljela! Petko se transformirao u svjetski poznatu pjevačicu, koja mu se i sama brzo javila: "Ona je velika dimenzija, izvan sebe sam!"

FOTO Njezin najveći adut nikada nas ne razočara!

Iako je na poslovnom planu nadasve uspješna, na ljubavnom ipak nije sve tako savršeno. Ova poznata 'džepna Venera' još nije pronašla onog pravog!

U listopadu 2013. prekinula je s dečkom Andresom Velencosoom, a sada kaže da joj je potreban netko tko će se znati nositi s njezinim suludim poslovnim rasporedom i slavom. Prije njega prošla je traumatični prekid s Olivierom Martinezom, piše Daily Mail.

Za Andrésa se pak priča kako je u vezi za 24-godišnjom glumicom Ursulom Corberom, što je bio veliki šok za Kylie. 'Vjerovala je kako ga može vratiti za par tjedana ili mjeseci. No, ne može si pomoći, čak je počela sumnjati kako je viđao drugu djevojku njoj iza leđa dok su još bili u vezi', otkrio je izvor za britanski magazin ‘Closer‘.

'Može me osvojiti netko tko je karizmatičan, sa smislom za humor i netko tko se može nositi s tom cijelom pričom oko Kylie Minogue; znate na što mislim', odgovorila je Kylie na pitanje jednom od fanova na svom Facebook profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene