objavila snimke

Trudna Kylie Jenner javila se s koncerta svojeg dečka na kojem je poginulo osmero ljudi, s njom je bila i njihova trogodišnja kći

Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Travis Scott i Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) +0 Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Galerija

Kylie Jenner je u pričama na Instagramu objavila fotografije i snimke s koncerta svojeg dečka Travisa Scotta na kojem je poginulo najmanje osmero ljudi, a njom je bila i njihova trogodišnja kći Stromi Webster.

Najmanje osam osoba je smrtno stradalo, a više ih je ozlijeđeno u nesreći koja se dogodila u petak tijekom koncerta repera Travisa Scotta u sklopu prve večeri glazbenog festivala Astroworld u Houstonu, rekli su dužnosnici.

Pogledaj i ovo showbuzz svi su to čekali Kylie Jenner danima je tajila da je rodila drugo dijete, a sada je napokon otkrila i neobično ime svog sinčića

A Travida su na koncertu iz publike bodrile njegova trogodišnja kći Stormi Webster i njena mama Kylie Jenner koja s reperom čeka drugo dijete.

Kylie je u pričama na Instagramu objavila videa i fotografije s koncerta, među ostalima i jednu na kojoj je otkrila je malena Stormi imala vlastitu VIP prikolicu na festivalu, no o nerseći se nije oglašavala.

Zasad nije poznato što je izazvalo nesreću. "Mislim da je vrlo važno da ne iznosimo spekulacije. Nitko zasad nema sve odgovore", rekao je čelnik houstonske policije Troy Finner.

Vozila hitne pomoći nekoliko su se puta probijala kroz masu kako bi došla do unesrećenih, piše Chronicle.

Oko 50.000 ljudi prisustvovalo je festivalu koji je trebao trajati dva dana, objavili su mediji. Drugi dan festivala je otkazan.

Chronicle je objavio i da je Scott nekoliko puta prekidao svoj 75-minutni nastup kad je vidio da su neki u publici blizu pozornice u opasnosti. Tražio je od zaštitara da provjere je li s njima sve u redu te da im se pomogne kako bi izašli iz gomile.

Podsjetimo, Kylie i Travis su se počeli viđati u travnju 2017. nakon što su se zbližili na glazbenom festivalu Coachelli.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Oko dva mjeseca kasnije je reality zvijezda saznala da je trudna što su odlučili sakriti od javnosti i to im je pošlo od ruke. Malo nakon rođenja kćeri su prekinuli, ali su zbog nje ostali u odličnim odnosima, a da su ponovno par doznalo se u rujnu, kada je Kylie objavila da čekaju drugo dijete.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) +3 Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Celebrity Lijepu suprugu često skriva od javnosti, no ovoga puta je zablistao uz ženu koja je i prijateljica s njegovom bivšom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene