U prisnom zagrljaju

Naša glumica i političar uhvaćeni kako zagrljeni šeću gradom, pojavile se prve fotke, ali vezu još nisu potvrdili!

Kristina Krepela Kristina Krepela Dusko Marusic/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela Marin Miletić +0 Marin Miletić Galerija

Novi ljubavni par naše scene Kristina Krpela i političar Marin Miletić uhvaćeni su u šetnji glavnim gradom u zagrljaju.

Naša poznata glumica Kristina Krepela i političar Marin Miletić uhvaćeni su u šetnji Zagrebom, a jedno drugo nisu ispuštali iz ruku.

Pogledaj i ovo Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 "Ajme, ljudi, vi ste ludi" Naš saborski zastupnik i glumica novu su godinu započeli prvim kupanjem: "Vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti"

Šetali su u zagrljaju, a Cover style je objavio fotografije zaljubljenog para koji je uhvaćen hodajući u zagrljaju.

Par svoju vezu za medije nije potvrdio, a neki su primijetili da si međusobno lajkaju objave vezane za kućne ljubimce te citate na temu ljubavi i duhovnosti.

Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine je ostao bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Nikola Karabatić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +12 Blanka Vlašić Celebrity Ovo su bivše ljubavi Blanke Vlašić, ljubila je slavnog rukometaša i jednog od najpoželjnijih pjevača s hrvatske scene!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović Mirjana Antonović Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +1 Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Celebrity Završena je sudska bitka Kićine crne žene i Miroslava Ilića, evo što sud kaže tko je otac njezina sina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene