vratila se!

Sjajno raspoložena Kolinda na svečanosti u Zagrebu pokazala nikad vitkiju figuru u moćnom izdanju!

Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Emica Elvedji/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na gala večeri u Zagrebu u moćnom ženskom odijelu u kojem se pohvalila vitkom figurom.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović svojim je dolaskom na gala večeru povodom 30. godišnjice američko-hrvatskih diplomatsko-gospodarskih odnosa u Zagrebu sve prisutne bacila u drugi plan.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Za tu je prigodu obukla moćno žensko odijelo sa sakoom koji je istaknuo njezin nikad uži struk i hlačama na trapez koje su vizualno izdužile njezine noge, a u pomoć su i priskočile i štikle. Sve je začinila i velikom crnom mašnom koju je zavezala preko bluze. 

Bivša predsjednica djelovala je sjajno raspoloženo i spremno je pozirala fotografima s drugim uzvanicima na svečanosti, a ovo je prvo njezino javno pojavljivanje u Hrvatskoj nakon dužeg vremena.

U posljednje vrijeme imali smo je priliku viđati uglavnom samo na njezinim društvenim mrežama, a nedavno je pratitelje na Instagramu oduševila fotografijama iz Dubaija, zbog kojih su joj poručili da nikada nije bila ljepša.

Kolinda u posljednje vrijeme dobiva brojne komplimente na račun izgleda, a svi su posebno oduševljeni njezinom linijom koju je, čini se, dovela do savršenstva.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak +0 Jana Vrdoljak i Vanna Celebrity Vannina prelijepa kći o kojoj su se nedavno svi raspisali iznenadila je poznatu mamu na poseban način, ovo nije očekivala!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +0 Camila Cabello Celebrity Ne srami se pokazati raskošne obline za razliku od nekih kolegica, a ni znatiželjni pogledi joj ne predstavljaju problem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene