skupa u tangicama!

Rodila je šestero djece, a na seksi fotkama s kćeri izgleda fantastično, inače ne skriva da je išla pod nož

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Zolciak i kćeri Ariana Biermann pozirale su u sićušnim badićima s leopard uzorkom i pokazale svoje savršene figure.

Pjevačica i televizijska zvijezda Kim Zolciak (43) oduševila je milijune obožavatelja svojim fotografijama s 19-godišnjom kćeri Arianom Biermann

"Anđeli su često prerušeni u kćeri", napisala je Kim pokraj svoje objave s plaže na Instagramu. Zolciak, koja je poznata po showu "The Real Housewives of Atlanta", i Ariana su pozirale u minijaturnim bikinijima s leopard uzorkom čiji su donji dio tangice što se moglo vidjeti na slici na kojoj hodaju u plićak. 

Pjevačica je tako iskoristila svoj i kćerin seksipil kako bi promovirala nove badiće iz svoje kolekcije "Salty K Swim". Prikupile su više od 45.000 lajkova i dobile mnoštvo komplimenata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Zolciak-Biermann (@kimzolciakbiermann)

"Moj anđeo", komentirala je Ariana maminu objavu. "Obje izgledate nevjerojatno", "Najseksi mama", "Wow! Predivne žene", "Seksi", "Jesi li ti stvarno rodila šestero djece?! Apsolutno predivna. Kakva inspiracija!", napisali su obožavatelji ispod Kiminih fotografija s kćeri. 

Reklama badića je uspjela jer su neki Zolciak pitali jesu li iz njezine kolekcije, a ona je odgovorila da jesu, no još nisu dostupni za kupnju. Slične fotografije s mamom je i Ariana podijelila na svom Instagram profilu, no ona za razliku od mame, koju prati 3.1 milijuna ljudi, ima 653.000 pratitelja.

Inače, Kim je dobila kćer Arianu s bivšim mužem Danielom Toceom koji je osuđen na 10 godina zatvora zbog silovanja 15-godišnje kćeri svoje treće supruge. Zolciak i Daniel su se vjenčali 2001. i razišli nekoliko mjeseci kasnije, a njihova burna rastava je privedena kraju 2003.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ariana biermann (@arianabiermann)

Pjevačica je dobila najstariju kćer Brielle (24), koja se bavi glumom i manekenstvom te ju prati 1.3 milijuna ljudi na Instagramu, s bivšim dečkom. Kim je od 2011. u braku s bivšim igračem američkog nogometa Kroyem Biermannom (35) te imaju sinove Kasha (8) i Kroya (10) i blizance, kćer Kaiju i sina Kanea (7). 

Njezin suprug je u ožujku 2013. posvojio njene kćeri Briellu i Arianu te su uzele njegovo prezime Biermann. 

Iako Kim dobiva mnoge komplimente na račun svog izgleda, ona je otvoreno priznala da je imala zahvate na tijelu. Istaknula je da je operirala trbuh zbog zdravstvenih razloga, a u lice je ubrizgavala botoks i imala je operacije na grudima. Otkrilla je i da voli često nositi perike. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +3 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Celebrity Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +10 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene