Sve ljepša od ljepše!

Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!

Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) +4 Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Galerija

Monica Belluci prošetala se u društvu kćeri Leonie i Deve, koje je dobila s bivšim suprugom Vicentom Casselom.

Jedna od najljepših žena na svijetu Monica Belluci, koja i u 57. godini izaziva divljenje, godinama je uspješno skrivala svoju djecu od javnosti. 

Glumica je sada iznenadila rijetkim pojavljivanjem s objema kćerima, 11-godišnjom Leonie i 16-godišnjom Devom, koje je dobila s bivšim mužem Vincentom Casselom. Monica se s njima prošetala po talijanskom mjestu Portofino, a jedna od njih posebno je plijenila pažnju. 

Riječ je o Devi, koja je krenula majčinim stopama i bavi se manekenstvom te mnogi komentiraju da je naslijedila i njezinu ljepotu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Deva je već izgradila uspješnu karijeru u modnom svijetu i nedavno je odradila još jednu kampanju za poznati brend Dolce&Gabbana, s kojim surađuje i njezina majka. 

S njima je imala već nekoliko projekata pa i u ovom razdoblju prošle godine, a javnost je već ranije komentirala kako ona i majka Monica nevjerojatno sliče i da su poput blizanki. Neki je čak nazivaju glumičinom kopijom, dok drugi kažu da je puno ljepša i da je pokupila fantastične gene.

Inače, Belluci se u posljednje vrijeme posvetila više poslu modela i ima brojne angažmane, dok je glumu zapostavila. Od 2017. u vezi je s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, a o ljubavi izbjegava govoriti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene