Zaruke i nova vila

Pogledajte unutrašnjost vile u kojoj će živjeti slavni par!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Impresivna vila od 9000 četvornih metara i s 5 spavaćih soba još uvijek je u izgradnji. No, očito je da će biti jedna od najraskošnijih kuća u Bel-Air susjedstvu

Kanye West ne taji da ne želi biti dio showa 'Keeping Up With The Kardashians'. No, sada je postao dijelom E! reality showa i to u velikom stilu, izvještava Mail Online.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Kanye ponosan na svoju djevojku Kim - 'Ona je najljepša žena svih vremena!'

U traileru za 9. sezonu, koja je prikazana u ponedjeljak, ne samo da je prikazana njegova prosidba zaručnice Kim Kardashian, već su kamere također prikazale unutrašnjost njegove vile u Los Angelesu u koju će se useliti s budućom suprugom.

'Ne sviđa mi se način na koji su snimljeni neki dijelovi showa. No, osjećao sam da će to biti nešto što će nju usrećiti. Bez obzira na to kako je snimljeno, osjećao sam da je to trenutak koji bi željela podijeliti s drugima', rekao je Kanye.

Impresivna vila od 9000 četvornih metara i s 5 spavaćih soba još uvijek je u izgradnji. No, očito je da će biti jedna od najraskošnijih kuća u Bel-Air susjedstvu. Vilu su razgledale sestre Khloe i Kourtney te njezin partner Scott Disick.

U traileru nove sezone prikazana su ulazna masivna vrata vile, stubište i kamin. Snimka prostorije s kaminom i francuskim vratima, koji gleda na drvored u dvorištu, na prvi pogled se čini kao dnevni boravak, no Kim je odlučila drugačije.

'To će biti Kanyev glazbeni studio'
, obznanila je Kim. No, par će se moći useliti tek u lipnju, a do tada će boraviti u kući Kimine majke Kris Jenner.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene