Mudro šuti

Poslije bolnog razvoda prepustila se plastičnim operacijama i teretani te potpuno transformirala izgled

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian prije operacija (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) +1 Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Galerija

Khloe Kardashian itekako je tranformirala izgled tjelovježbom, no nije sve na njoj prirodno.

Slavna starleta već godinama iskreno progovara o borbi sa samopouzdanjem.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

34-godišnju reality zvijezdu Khloe Kardashian mediji su nekada nazivali "ružnim pačetom obitelji" Kardashian, a nakon bolnog razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma, pretvorila se u labuda.

Kako je sama priznala, utjehu od ljubavne boli pronašla je u teretani i zdravoj prehrani, zbog čega je u potpunosti transformirala izgled te postala inspiracija ženama diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Starleta je zatim pokušala pronaći utjehu i u zagrljaju nekih poznatih muškaraca, poput repera Frencha Montane, ali i košarkaša Jamesa Hardena te Tristana Thompsona, no ni s jednim nije potrajala.

Ljubavna priča s Tristanom posebno je tužna jer se činilo kako je Khloe napokon dobila zasluženu ljubav te joj se ostvarila velika želja da postane majka, no umjesto vjenčanja i mirnog obiteljskog života dobila je javna varanja i ponižavanja od 7 godina mlađe NBA zvijezde koja je i ranije varala majku svog prvog djeteta.

Kap koja je prelila čašu bila je navodna prevara s plus-size manekenkom Jordyn Woods, koja je bliska prijateljica obitelji Kardashian-Jenner, a Khloe mu više nije davala šanse za iskupljenje. Starleta i vlasnica branda Good American od tada se posvetila kćerkici True te ponovno vježbanju, ali čini se i odlascima plastičnom kirurgu koji su postali prečesti.

Obožavatelji već mjesecima nagovaraju Khloe da prestane sa zahvatima jer je počela nalikovati na svoju majku Kris Jenner. Njezin je nos sve kraći, a usne sve veće, no starleta se poprilično ljuti na takve komentare te negira bilo kakvo umjetno uljepšavanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

U posljednjih nekoliko izlazaka u javnosti Khloe je dodatno potpalila glasine o operacijama jer u prirodi nema opcije fotošopiranja. No čini se kako ju takve glasine nimalo ne uzrujavaju jer je u crnom od glave do pete uživala u dugoj kavi s najboljom prijateljicom Malikom.

Šuška se kako se Tristan trudi svim silama da ju vrati nazad, no starleti pomirenje više ne pada na pamet.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene