Završilo njegovo vrijeme

Nakon što ga je Hollywood odbacio zbog optužbi za seksualno zlostavljanje zaposlio ga je naš redatelj, a sada se opet našao problemima

Kevin Spacey i Jakov Sedlar Kevin Spacey i Jakov Sedlar Ivo Čagalj/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey - 3 Kevin Spacey - 5 Kevin Spacey - 5 Kevin Spacey - 1 Kevin Spacey - 2 Kevin Spacey - 3 Kevin Spacey Kevin Spacey - 1 Kevin Spacey - 2 Kevin Spacey - 3 +1 Kevin Spacey - 4 Galerija

Kevin Spacey mora platiti 31 milijun dolara odštete producentima "Kuće od karata" jer su njegovim otpuštanjem izgubili značajan prihod koji im je donosila serija.

Glumac Kevin Spacey (62), dobitnik dva Oscara, morat će platiti gotovo 31 milijun dolara producentskoj tvrtki MRC koja ga je 2017. godine otpustila sa seta serije "Kuća od karata" zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, odlučio je sud u SAD-u nakon što je odbijena njegova žalba.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey čeka ga drugo suđenje Hollywood ga se odrekao, ali porota je stala na njegovu stranu: Dvostruki oskarovac oslobođen optužbi za napastovanje maloljetnika

Iz MRC-a su tužili Spaceya jer su njegovim otpuštanjem izgubili značajan prihod koji im je donosila serija koja se bavila političkim spletkama u Washingtonu.

Prije pet godina Spaceyeva karijera je naglo prekinuta zbog niza optužbi za seksualno zlostavljanje pa su producenti morali uvelike mijenjati radnju šeste sezone "Kuće od karata". Sud je još 2020. godine dao za pravo producentskoj kući prosudivši kako je Spacey svojim ponašanjem prekršio pravila ugovora, na što se glumac žalio, no ta je žalba odbijena.

Spacey je u Britaniji optužen za pet kaznenih djela koji su se dogodili između 2005. i 2013. godine - četiri točke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem i težu optužbu za navođenje osobe na seksualni penetrativni čin bez pristanka. Prošloga mjeseca dogovoreno je kako će se suđenje održati 6. lipnja sljedeće godine.

Spacey poriče kako je bilo koga seksualno uznemiravao.

Taj 62-godišnjak je osvojio Oscara za najboljeg glumca u "Vrtlogu života" i najboljeg sporednog glumca u "Privedite osumnjičene", a u seriji "Kuća od karata" tumačio je lik beskrupuloznog političara Franka Underwooda.

Kevin je i zvijezda dokumentarne drame Jakova Sedlara o predsjedniku Franji Tuđmanu "Bilo jednom u Hrvatskoj" koju je ove godine snimao u Zagrebu.

Hrvatsku je posjetio i ovo ljeto, a tada je sa Sedlarom uživao na Braču. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day +10 Francine Lewis Zanimljivosti Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene