Nije ugodno!

Americi ih je dosta: Slavne sestre doživjele veliku neugodnost na utakmici, a sve je i snimljeno

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner i Kim Kardashian (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kendall i Kylie Jenner izviždane su na utakmici kada su se njihova lica pokazala na jumbo ekranu.

Iako imaju milijune obožavatelja, nije tajna kako su sestre Kardashian i Jenner omražene kod djela publike.

Pogledaj i ovo showbuzz Nepotrebno pretjerivanje Najveći fotošop gafovi poznatih sestara: Trenuci kad je bilo i više nego očito koliko su se zaigrale s uređivanjem!

Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie više su puta javno ismijane i izviždane na određenim događanjima, a posljednji se put to dogodilo krajem rujna na 71. dodjeli prestižne televizijske nagrade Emmy.

Naime, tada su na pozornicu izašle Kim i Kendall koje su imale čast biti prezenterice za najbolji reality show 2019. godine, a njihov je kratki govor gromoglasno nasmijao publiku, no ne na pozitivan način.

"Naša obitelj iz prve ruke najbolje zna da uvjerljiv televizijski sadržaj dolazi od stvarnih ljudi koji se pred kamerama ponašaju jednako kao i u stvarnosti", započela je Kim, na što se Kendall nadovezala: "Pričaju svoje priče bez ikakvih filtera i scenarija", ispalila je, a onda je krenuo smijeh iz publike.

Naime, dobro je poznato kako je njihov obiteljski show "Keeping Up With The Kardashians" prepun unaprijed osmišljenih scenarija, odnosno obiteljskih i ljubavnih drama, jer bez toga nikada ne bi bio jedan od najpopularnijih, i to već dugi niz godina. Djevojke nisu bile nimalo oduševljene reakcijom publike, no i to se ubrzo zaboravilo.

Ovoga puta, predmet ismijavanja bila je u prvom redu Kendall, ali i njezina sestra Kylie koje su se pojavile na utakmici Los Angeles Ramsa i Baltimore Ravensa. Kada ih je ulovila kamera te su se njihova lica pojavila na ekranu, publika je počela glasno zviždati i negodovati što su tamo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall fan page⚡ (@kendnlljenner) on

Ipak, Kendall se nije dala smesti, pa je s velikim osmijehom na licu samo kratko poslala nekoliko poljubaca. Nekad je to i najbolje što možeš s hejterima kojih će uvijek biti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Promo) +0 Severina (Foto: Promo) Celebrity Severina se oglasila uz fotografiju djeteta u naručju: ''Oprosti im, sine, jer stvarno ne znaju što čine''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene