Malo su se utegnule

Uske i seksi kreacije: Kad ove slavne sestre izađu u provod, to je uvijek parada velikih stražnjica i dekoltea

Kylie, Kourtney i Khloe (Foto: Profimedia) Kylie, Kourtney i Khloe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie, Kourtney i Khloe (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +0 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Galerija

Kardashian-Jenner klan je u srijedu navečer imao ženski izlazak u poznatom restoranu Giorgio Baldi.

Slavne sestre poznate su po tome što nemaju problema s golotinjom i oskudnim krpicama.

Pogledaj i ovo showbuzz s njima nikad dosadno Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

Radi se o sveprisutnom Kardashian-Jenner klanu koji je u utorak navečer imao ženski izlazak u poznatom restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici.

Djevojkama je jedino falila Kendall Jenner, a sve su se posebno uredile za ovu priliku, znajući kako će ih pratiti paparazzi, kao uvijek.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Najmlađa pripadnica klana i najmlađa milijarderka u povijesti, Kylie Jenner, odlučila se za dugu haljinu bez naramenica koja je naglasila njezine obline za koje još uvijek ne želi priznati da su stvorene kod plastičnog kirurga, iako je to i više nego očito.

34-godišnja Khloe Kardashian ponovno uživa kao slobodna žena, a nakon još jednog preljubničkog skandala oca njezinog djeteta, košarkaša Tristana Thomspona, Khloe se ne skida iz uskih i seksi kreacija, a ovaj put odlučila se za dugu haljinu sa zmijskim uzorkom.

Najstarija sestra Kardashian, Kourtney, neobičnom crno-sivom kreacijom naglasila je dekolte, dok je Kim začuđujuće bila najzakopčanija. Tako je na usku, bijelu majicu dugih rukava iskombinirala zmijsku suknju s prorezom i plastične štikle koje već godinama izazivaju zgražanje većeg djela javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Istovremeno, manekenka Kendall Jenner odrađivala je posao u New Yorku s bliskom prijateljicom Hailey Baldwin, suprugom Justina Biebera, a za otvorenje hotela na Times Squareu odabrala je minijaturnu haljinu s dekolteom do pupka i to doslovno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +2 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Lady Gaga odgovorila na glasine da s Bradleyjem čeka prvo dijete: ''Da, trudna sam, ali...''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene