Skrivao od javnosti

Legendarni glazbenik dvije godine bio u tajnoj vezi, okončao ju nekoliko tjedana prije nego što je preminuo?

Keith Flint (Foto: Profimedia) Keith Flint (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Keith Flint (Foto: Profimedia) Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: AFP) Keith Flint (Foto: AFP) Keith Flint (Foto: AFP) +0 Keith Flint (Foto: Profimedia) Galerija

Strani mediji raspisali su se da je Keith Flint zadnjih godina navodno bio u tajnoj vezi s Faye Kelbie, 43-godišnjakinjom koju je upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Keith Flint, frontmen grupe Prodigy, preminuo je prije tjedan dana, a vijest je to koja je šokirala glazbeni svijet.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Keitha Flinta (Foto: Getty Images) Odali mu počast Tisuće obožavatelja ispratilo Keitha Flinta na posljednji počinak, pojavila se i njegova misteriozna supruga

Njegovi kolege iz benda potvrdili su da je legendarni glazbenik počinio samoubojstvo, a poslije njegove smrti nagađa se što je mogao biti razlog takvog čina. Strani mediji tako su se raspisali da su se Keith i njegova supruga Mayumi razišli nekoliko mjeseci prije smrti, pa da je pjevač zbog toga pao u depresiju.

A The Sun sada piše da je glazbenik dvije godine bio u tajnoj vezi s 43-godišnjom dermatologinjom Faye Kelbie, majkom troje djece te da su romansu okončali prije nekoliko tjedana, ali su ostali u kontaktu.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a izvor upoznat s njihovom pričom, tvrdi da je Faye shrvana njegovom smrću.

''Potpuno je slomljena. Keith je dvije godine bio dio njezinog života, obožavala ga je. Razišli su se samo zato jer je on puno vremena provodio na turnejama. da je znala s kakvim se Keith problemima bori, sigurno bi mu pomogla,'', govori izvor.

Keith je od 2006. bio u braku s DJ-icom Mayumi Kai.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene