kriva je njena majka

Dvogodišnjakinja u tri dana sakupila više od 700.000 pratitelja na Instagramu: Ništa čudno s obzirom tko su joj roditelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kulture Kiari je kći reperice Cardi B i repera Offseta koji su nedavno otkrili da se razvode nakon tri godine braka.

Djevojčica Kulture Kiari ima tek dvije godine, a u samo tri dana je sakupila 762.000 pratitelja na Instagramu na čemu bi joj mnogi pozavidjeli. 

Pogledaj i ovo Cardi B i Offset (Foto: Instagram) A tek poklon... Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled

Veliko zanimanje za nju je potaknuto samim time što je kći reperice Cardi B (27) i repera Offseta (28). Upravo je majka napravila njezin Instagram profil i time se pohvalila u opisu. 

"Bok, prijatelji. Službena Kulturina stranica. Volim sve ružičasto. Razmažena. Stranicu vodi moja mamica", napisala je Cardi B. Usto ju reperica reklamira na svom Instagramu na kojem ju prati čak 75.8 milijuna ljudi. Glazbenica se po svojoj popularnosti može mjeriti s onom obitelji Kardashian-Jenner koje za jednu objavu u kojoj reklamiraju neki brend naplaćuju milijun dolara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me & my mommy .....My mom was annoying me but it’s ok cause I look cute.🎀🎀🌸💝

A post shared by Kulture (@kulturekiari) on

Inače, Cardi B uglavnom objavljuje fotografije svoje kćeri Kulture Kiari u skupocjenim modnim kombinacijama koje joj je obukla. 

Reperica je nedavno otkrila da se razvodi od Offseta, s kojim je dobila kćer, nakon tri godine braka. Repera na Instagramu prati 17.2 milijuna ljudi. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene