umorila se

Dosta joj je trudnoće i jedva čeka roditi, a ova sjajna pjevačica fanove je nasmijala novom objavom

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Katy Perry objavila je preslatku fotku dok je bila u kupnji, a još samo nekoliko tjedana je dijeli od poroda.

Pjevačica Katy Perry broji sitno do rođenja prvog djeteta, a pop-zvijezda na svom se Instagramu šali na svoj račun. 35-godišnja pjevačica već je u visokom stadiju trudnoće te bi se njezina kći trebala uskoro roditi, a ona čini sve kako bi za porod bila što spremnija.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Na Instagramu je s fanovima podijelila da je bila u kupnji te se potpuno isrcpila. Perry na fotografiji leži u fotelji, a brojni obožavatelji poručili su joj da je preslatka. "Volim te", napisao joj je 43-godišnji zaručnik Orlando Bloom.

Katy je prije nekoliko tjedana u intervjuu iskreno progovorila o majčinstvu te je istaknula da se mentalno priprema za sve što je čeka. "Bila sam užasnuta uopće idejom da budem majka prije dvije ili tri godine. Nisam imala osjećaj ni da se sama za sebe mogu pobrinuti, no puno se toga od onda promijenilo", rekla je Perry za časopis People.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

poopedstar

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Perry i Bloom zaručili su se u veljači ove godine, no zbog pandemije koronavirusa odgodili su vjenčanje. Vijesti da će postati roditelji objavili su u spotu pjevačice za pjesmu "Never Worn White", a posljednjih tjedana paprazzi često ulove Katy dok uživa na plaži s prijateljima.

Par je prije nekoliko dana istaknuo kako razmišljaju o selidbi u Australiju te da ne bi imali ništa protiv da njihova djevojčica ondje provede djetinjstvo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene