preklinju je da prestane

Nikome nije jasno zašto su joj bile potrebne sve te plastične operacije, bila je prirodna ljepotica, a danas broj korekcija ni sama ne zna

Katie Price Katie Price Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 4 Katie Price - 1 Katie Price - 2 Katie Price - 3 Katie Price - 6 Katie Price - 5 Katie Price - 1 Katie Price Katie Price - 1 Katie Price - 2 +9 Katie Price - 3 Galerija

Katie Price snimljena je na Tajlandu, gdje je svu pozornost ukrala bujnim poprsjem, ali i brojnim tetovažama na tijelu.

Britanska starleta Katie Price snimljena je na ulicama Tajlanda, gdje je pokazala svoje nikad bujnije poprsje, koje je rezultat niza estetskih operacija od kojih nije odustala unatoč brojnim upozorenjima liječnika.

Pogledaj i ovo Katie Price njeni bližnji su užasnuti Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

44-godišnja Katie snimljena je u gornjem dijelu plavog bikinija i kratkim hlačicama, a osim poprsja dodatnu su pažnju privukle brojne tetovaže kojima je ukrasila tijelo. Na paparazze se nije previše obazirala, a grudi kao da je dodatno isticala u prvi plan.

Starleta je poznata po odlasku na plastične operacije, kojima ni sama ne zna broj, dok je čak članovi obitelji preklinju da prestane sa zahvatima, ali bezuspješno.

"Česti odlasci na plastične operacije, kao što Katie to radi, povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti", objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Nagrađivani liječnik Alex Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi niti jednom svojem pacijentu preporučio toliko operacija koliko ih je Katie napravila te ju je javno pozvao da se odmori i da svojem tijelu da vremena da zacijeli i oporavi se.

"Što više operacija imate, to u konačnici može biti stresnije za tijelo. Mi kao kirurzi imamo odgovornost biti iskreni prema pacijentima i reći isplati li se operacija doista. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na tijelu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operira i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak", izjavio je Alex.

Dodao je i da ga nije iznenadilo što se Katie odlučila za nove zahvate, ali je izrazio zabrinutost zbog njezina mentalnog zdravlja.

"Kada imate ovoliku količinu operacija, dolazi faza u kojoj se morate odmaknuti i zapitati se zašto to radite. Nitko ne kritizira Katie kao ona samu sebe", zaključio je.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek, Goran Grgić, Momčilo Otašević, Edib Ahmetašević Momčilo Otašević, Vanja Nikolić, Vladimir Posavec Tušek Momčilo Otašević - 1 +20 Momčilo Otašević - 2 Celebrity Momčilo Otašević prvi rođendan nakon kraha braka nije proveo sam, a proslavio ga je u odabranom društvu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princeza Kate Kate Middleton i princ Willam - 5 Kate Middleton i princ Willam, BAFTA 2019. Kate Middleton i princ Willam - 3 +27 Kate Middleton i princ Willam - 2 Zanimljivosti Zna se što je to Kate rekla Williamu prije nego što ga je udarila po stražnjici pred svima, njemu je nešto promaklo?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene