A problemi su tu!

Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Katie Price Katie Price Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 4 Katie Price - 1 Katie Price - 2 Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 3 Katie Price - 2 Katie Price - 1 Katie Price Katie Price i Carl Woods +0 Katie Price Galerija

Katie Price pokazala je nikad bujniji dekolte na odmoru na Tajlandu gdje su je sa zaručnikom Carlom Woodsom snimili paparazzi.

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price snimljena je na odmoru koji provodi na egzotičnom Tajlandu sa zaručnikom Carlom Woodsom, a paparazzi su ih uhvatili u trenucima opuštanja pored bazena.

Pogledaj i ovo Katie Price njeni bližnji su užasnuti Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

44-godišnja Katie pritom je pokazala nikad bujniji dekolte u šarenom bikiniju s cvjetnim uzrokom, koji je rezultat njezine posljednje operacije povećanja grudi. Operaciji se podvrgnula ranije ove godine na koju se odlučila unatoč svim opasnostima koje joj prijete i molbama obitelji da odustane. Uz to je pokazala i novu liniju tijela, ukrašnim mnogobrojnim tetovažama kojima plijeni dodatne znatiželjne poglede.

"Moram nešto poduzeti. Osjećam se preteško, tromo i čak ostajem bez daha dok se penjem stepenicama", izjavila je za britanske medije prije nekoliko mjeseci.

No Katie je ponovno poduzela i nešto sa svojim grudima i to već po 14. puta. Tom je odlukom užasnula vlastitu obitelj, a iako joj estetske operacije nisu strane, jedan vodeći kirurg izrazio je zabrinutost zbog njezina zdravlja te velikog opterećenja tijela i organizma.

Nagrađivani liječnik Alex Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi niti jednom svojem pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Katie napravila te ju je javno pozvao da se odmori i da svojem tijelu da vremena da zacijeli i oporavi se.

"Što više operacija imate, to u konačnici može biti stresnije za tijelo. Mi kao kirurzi imamo odgovornost biti iskreni prema pacijentima i reći isplati li se operacija doista. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na tijelu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operira i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak", izjavio je Alex.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Selim Bayraktar - 8 Selim Bayraktar - 4 Selim Bayraktar - 6 Selim Bayraktar - 11 +10 Selim Bayraktar - 10 Nekad i sad Sve je osvojio kao simpatični Zumbul-aga u hit-seriji, a evo kako danas izgleda i čime se bavi ovaj miljenik žena

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus i Mira Zeljković Celebrity Nives Celzijus pokazala kako se sredila za izlazak, gaćice je ostavila kod kuće, a tijesni korzet jedva joj obuzdao obline

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene