nova omiljena princeza

Kate Middleton na dužnosti pokazala majčinsku stranu, zbog nježnih prizora mnoge je podsjetila na neprežaljenu Dianu

Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 7 Alistair Grant/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 +19 Kate Middleton - 5 Galerija

Kate Middleton posjetila je rodilište u bolnici Royal Surrey County gdje je nježnom gestom oduševila javnost.

Kate Middleton je u prvom samostalnom službenom izlasku kao princeza od Walesa posjetila rodilište u bolnici Royal Surrey County u Guildfordu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Za tu je prigodu odabrala elegantnu žutu haljinu u kojoj je očarala javnost, a simpatije je osvojila i majčinskom gestom. Tijekom obilaska rodilišta, Kate je uzela jedno novorođenče u naručje, a fotografije nježnih trenutaka rastopile su sve redom.

Mnoge je podsjetila i na pokojnu princezu Dianu koja je također bila posebno povezana s djecom, a ovo nije prvi put da se susreće s takvim usporedbama.

Kate je i u zadnjem službenom izlasku imala presladak trenutak s jednom djevojčicom koja joj je poletjela u zagrljaj, a i otprije je poznato da je djeca obožavaju.

Od Diane je naslijedila i titulu princeze od Walesa koju je ona zadržala i nakon razvoda od Charlesa sve do svoje smrti 1997. godine. Iako je Charlesova druga supruga Camilla 2005. godine udajom naslijedila Dianinu titulu, nije je htjela koristiti zbog asocijacije na neprežaljenu princezu i predstavljala se kao vojvotkinja od Cornwalla, a po novome je kraljica pratilja.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov i Arsen Dedić - 1 Tina Vukov i Arsen Dedić - 2 Tina Vukov i Arsen Dedić - 3 Tina Vukov +4 Tina Vukov Nekad i sad Tina Vukov ovako je izgledala prije 16 godina, a nakon dužeg izbivanja iz javnosti vratila se ljepša nego ikad!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene