Gori sve!

Našu glumicu još niste imali priliku vidjeti u ovako oskudnom, kožnom izdanju, Mešin i Navojec kažu da su ponosni na nju!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban peta emisija TLZP - 2 Katarina Baban peta emisija TLZP - 3 Katarina Baban peta emisija TLZP - 4 Katarina Baban peta emisija TLZP - 1 Katarina Baban peta emisija TLZP - 2 Katarina Baban peta emisija TLZP - 3 Katarina Baban peta emisija TLZP - 4 Katarina Baban peta emisija TLZP - 5 Katarina Baban peta emisija TLZP - 6 Katarina Baban četvrta emisija TLZP - 1 +8 Katarina Baban četvrta emisija TLZP - 4 Galerija

Katarina Baban je u petoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševila u ulozi Lady Gage i dobila niz pohvala od žirija.

Glumica Katarina Baban je u petoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" postala Lady Gaga, a svojom transformacijom članove žirija učinila ponosnima što su joj i otvoreno dali do znanja.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Katarina je na Instagramu objavila nekoliko izazovnih fotografija u Gaginom kostimu, a priznala je i da obožava pjesmu koju je izvela.

"A malo je reći da obožavam ovu stvar. Mislim da bi me digla i iz mrtvih. A ono što me najviše oduševljava je činjenica da nije riječ o romantičnoj pjesmi već o pjesmi koja je nastala dok joj je djed odbrojavao zadnje sate života. Kako bi utješila svog tatu i sebe skladala je ovu stvar u samo 10 minuta. Ovo je pjesma koja slavi život te prihvaća i smrt kao dio tog prekrasnog puta. Lady Gaga=genijalka", napisala je Katarina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

Nakon nastupa Indira Levak, poznata po svojoj neiscrpnoj energiji ovaj je put pohvalila Katarininu energiju.

"Kato, razbucala si pozornicu, puna energije, divlja, luda, svaka čast carice", poručila joj je Indira.

"Ti si baš prava majstorica atrakcije, ti si tu ubijala od plesa, nisi se ni zadihala", primijetila je Nives.

A muški dio žirija zaključio je da su baš ponosni na nju.

"Stvarno sam ponosan da moja kolegica na ovaj način može donijeti ovo i da može tako fantastično izvoditi i jedno i drugo", izjavio je Goran Navojec.

"Ja se samo mogu nadovezati na Gorana jer si moja kolegica. Večeras mi se čini da si imala najteži zadatak, odličan kostim, maska, bravo", pohvalio ju je Igor Mešin.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV, dok će šesta i sedma epizoda biti iznimno prikazivane subotom 29. svibnja i 5. lipnja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene