Je li to uopće haljina?

Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Galerija

Megan Fox i Machine Gun Kelly na dodjeli nagrada Billboard Music svojom su pojavom izazvali najveći interes svih okupljenih i bili su glavne zvijezde događanja.

Američki reper Machine Gun Kelly i njegova djevojka, slavna glumica Megan Fox bili su najatraktivniji i najfotografiraniji par ovogodišnje dodjele nagrada Billboard Music održane u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Kakvi su vaši dojmovi? Mnogima je godinama bila jedna od najljepših glumica, no promjenom imidža podijelila je i mišljenje javnosti o sebi

Par je svojim golišavim pojavama, ali i ponašanjem na crvenom tepihu izazvao najviše pažnje i interesa okupljenih fotografa pred kojima su pozirali, a nisu se ustručavali ni od strastvenih poljubaca.

Megan je za tu priliku izabrala crnu prozirnu haljinu koju su krasili neobični izrezi, a koja je više pokazivala nego skrivala, dok se on pojavio u crnom odijelu i raskopčanoj bijeloj košulji ispod koje se jasno vidio tetovažama ukrašen torzo. Sve je dodatno zaintrigirao svojim crno obojenim jezikom koji je svima plazio pa ljubio Megan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Kelly i Megan u vezi su posljednjih godinu dana, a ranije ovog mjeseca njima blizak izvor za Entertainment Tonight izjavio je kako bi se ona voljela udati za njega. Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Priscilla i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) +0 Priscilla Presley (Foto: Getty Images) Celebrity Njezina ljepota nekad je bila vrijedna divljenja, no nakon smrti bivšeg muža ušla je u kult i poludjela za bespotrebnim korekcijama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene