''Ljepotica Instagrama''

Domaća glumica u bikiniju pokazala utegnutu figuru pa se našalila na vlastiti račun, no s njom se baš nitko nije složio

Katarina Baban Katarina Baban PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban +0 Katarina Baban (Foto: Instagram) Galerija

Katarina Baban je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju uz koju se našalila na račun svoje figure.

Glumica Katarina Baban na Instagramu se javila s ljetovanja u Tribunju te je objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Katarina Baban - 2 ''zajedno smo odrasli'' Omiljena domaća glumica pogovorila o partneru s kojim se rijetko pokazuje: ''Ne slavimo ni jednu godišnjicu, ne planiramo se ni ženiti, nekako drugačije gledamo na sve te stvari''

"Džabe ti tabata kad se nažderala ugljikohidrata", našalila se u opisu fotke na račun svoje figure na kojoj naporno radi tijekom godine, aludirajući na to da je sav trud bio uzalud, no s njom se baš nitko nije složio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

"Vidim ja da nije džabe", "Top si svejedno", "Prezgodna", "Ljepotica Instagrama", pisali su joj obožavatelji koje oduševio njezin izgled na fotki, a počastili su je i s preko pet tisuća lajkova.

Katarina je i svoj 33. rođendan obilježila fotkama na kojima pozira u badiću, a tada je priznala i da je sama sebi baš zgodna.

Domaću publiku prošlih je mjeseci oduševljavala i svojim transformacijama u All stars sezoni showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem se prvi put natjecala 2018. godine kada je završila na visokom drugom mjestu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Vučković Marija Vučković Marija Vučković Ministrici Vučković (HDZ) nagrada načelnika Rovišća (HDZ) - 4 +2 Marija Vučković, ministrica poljoprivrede Celebrity Naša se ministrica našla u malim problemima nakon izlaska iz automobila, a njezina nezgoda fotografima nije promakla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene