nezaboravan prizor

Suprugu našeg mladog političara dugo nismo vidjeli, a njezina fotografija prije tri godine je obišla Hrvatsku!

Karlo i Karla Ressler Karlo i Karla Ressler Josip Regović/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo i Karla Ressler Karlo i Karla Ressler Karlo i Karla Ressler Karlo i Karla Ressler Karla Ressler Karlo i Karla Ressler Karlo i Karla Ressler Karlo Ressler i Vladimir Šeks Karla Ressler i Vladimir Šeks Karla Ressler i Vladimir Šeks +5 Karlo Ressler - 2 Galerija

Karlo i Karla Ressler snimljeni su na premijeri predstave "Leda" u zagrebačkom HNK.

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler i njegova supruga, odvjetnica Karla, iznenadili su dolaskom na premijeru predstave "Leda" u zagrebačkom HNK-u.

Par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, a sada je spremno pozirao okupljenim fotografima.

Karlo i Karla upoznali su se dok su bili studenti i vjenčali su se 2013. godine u crkvi sv. Marka na zagrebačkom Gornjem gradu.

Zajedno imaju troje djece, kćeri Beatu i Doru te sina Bornu.

Najmlađu kćer Doru dobili su 2020. godine, a rođena je dva dana prije velikog zagrebačkog potresa. Fotografi su tada ispred evakuirane Petrove bolnice snimili Karlu s bebom u naručju, a ta je ta fotografija obišla Hrvatsku.

Inače, Karlo je posinak Vladimira Šeksa, koji je bio u braku s njegovom danas pokojnom majkom Anicom Ressler.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 1 Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 2 Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 3 Nenad Tatarinov za In Magazin - 1 +25 Nenad Tatarinov za In Magazin - 2 inMagazin Prvi televizijski intervju Nenada Tatarinova: Evo što nam je sve otkrio o braku s Majom Šuput i o bolesti s kojom se suočio još u osnovnoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nikad golišavija Ivana Knoll strateške dijelove pokrila samo biserima, a svi zumiraju jedan detalj: "O moj Bože!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene