nadmašila samu sebe

Nikad golišavija Ivana Knoll strateške dijelove pokrila samo biserima, a svi zumiraju jedan detalj: "O moj Bože!"

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +19 Ivana Knoll i Maluma Galerija

Ivana Knoll objavile je fotografije na kojima na sebi ima samo nanizane bisere, koji jedva pokrivaju njezine strateške dijelove.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll poznata je po golišavim izdanjima, no sada je nadmašila samu sebe.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Ivana je svoje pratitelje na Instagramu počastila fotografijama na kojima pozira "odjevena" samo u nanizane bisere, koji su jedva pokrili njezine strateške dijelove, a u prvi plan je izbacila svoju bujnu stražnjicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Mama mia!", "Najljepša na svijetu", "Očaravajuća", "Savršena stražnjica", "O moj Bože!", pisali su joj oduševljeni pratitelji, a jedan joj je uputio i poticajnu poruku: "Mislim da se želiš skinuti do kraja, ali si sramežljiva. Vjeruj u sebe i napravi to!"

Mnogi su pisali i kako su zumirali fotografiju jer im se učinilo da je slučajno otkrila jednu dojku.

A nisu baš ni svi bili oduševljeni prizorom.

"Nemaš ovakvo tijelo na paparazzo fotografijama i snimkama. Izgledaš skroz drugačije", jedna je od kritika koje je dobila, a ovo nije prvi put da joj pratitelji zamjeraju pretjerano obrađivanje fotografija koje dijeli na društvenim mrežama.

Ivanu na Instagramu prati više od 3,3 milijuna ljudi, a većinu pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru , kada su njezine fotografije u oskudnim navijačkim izdanjima obilazile svijet.

Trenutno boravi u Miamiju, gdje također posjećuje sportska događanja, ali i tulumari sa slavnima.

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +36 Heidi Klum Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Sandu Langerholz - 1 Komemoracija za Sandu Langerholz - 2 Komemoracija za Sandu Langerholz - 3 Komemoracija za Sandu Langerholz - 4 +10 Komemoracija za Sandu Langerholz - 1 Celebrity Naši uplakani glumci zauvijek su se oprostili od svoje kolegice i naše legendarne glumačke zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene