još jedan bračni krah

Mislila je da se više nikad neće udati, a onda joj je on vratio vjeru u ljubav, no njihova sreća nije bila dugog vijeka

Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Getty) Kaley Cuoco i Ryan Sweeting (Foto: AFP) Kaley Cuoco Johnny Galecki (Foto: Getty) Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco bivši muž (Foto: Getty) Kaley Cuoco (Foto: Getty Images) Kaley Cuoco (Foto: Getty Images) +1 Kaley Cuoco (Foto: Getty) Galerija

Kaley Cuoco koja se proslavila kao vrckava Penny iz serije "Teorija velikog praska" iza sebe ima jedan propali brak, a uskoro će imati i drugi.

Holivudska glumica Kaley Cuoco razvodi se od supruga Karla Cooka nakon tri godine braka.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabljubljeni Pred oltarom nakon 3 mjeseca veze: 'Znam da je ludo'

"Usprkos dubokoj ljubavi i poštovanju koje gajimo jedno prema drugom, shvatili smo da se naši putovi razilaze", poručili su u zajedničkom priopćenju za časopis People u kojem su naglasili i da su odluku o razvodu donijeli sporazumno te da bi detalje o tome voljeli zadržati za sebe.

Kaley je samo nekoliko sati nakon objave da je njezinu braku došao kraj na sudu u Los Angelesu podnijela i službene papira za razvod.

Glumica koja je najpoznatija kao vrckava Penny iz serije "Teorija velikog praska" još je ovog ljeta na Instagramu pisala hvalospjeve svojem uskoro bivšem suprugu, no tada se čudila i kako su uspjeli toliko dugo izdržati zajedno.

"Zašto si tako dugo ostao oženjen sa mnom? Zbilja sam impresionirana zbog toga. Volim te puno, nemaš ni pojma koliko", napisala je uz njihovu zajedničku fotku kojom je obilježila treću godišnjicu braka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Kaley i Karl vezu su započeli 2016., a u studenom sljedeće godine objavili su zaruke. Vjenčali su se u lipnju 2018., a zanimljivo je da tijekom prve dvije godine braka nisu živjeli skupa.

Razlog tome bio je što su čekali da bude gotova njihova kuća iz snova u koju su se uselili u travnju 2020. godine, no čini se da nisu dugo izdržali pod istim krovom.

Prije njega ljubila je kolegu iz serije u kojoj se proslavila, glumca Johnnyja Galeckog, a iza sebe već ima i jedan propali brak s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom koji joj je ostavio gorak okus u ustima.

"Moj bivši muž u potpunosti mi je uništio značenje riječi 'brak' i on je kriv za razvod jer to nije bila osoba u koju sam se zaljubila. Udala sam se za čovjeka koji se u potpunosti promijenio te sam mislila kako se više nikada neću udati", izjavila je jednom prilikom.

Ryan ju je zaprosio nakon što su zajedno bili samo tri mjeseca, a već tri mjeseca kasnije stali su pred oltar. U braku su bili 20 mjeseci. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.

No pravi šok uslijedio je tek nakon podnošenja zahtjeva za razvod, kada je dotični zatražio alimentaciju od bivše supruge. Iako glumica nema nikakvih financijskih problema, nije joj padalo na pamet bogatstvo dijeliti sa suprugom, pa ga je natjerala da potpiše predbračni ugovor. Tenisač je ipak izašao u plusu jer mu je dala 165 tisuća dolara za "posljednji pozdrav", platila mu je troškove dvojice privatnih trenera u iznosu od 195 tisuća dolara te je smio zadržati sve darove.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Mario Valentić - 1 +0 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Celebrity Mario Valentić nije mogao pobjeći fotografima u šetnji sa svojom tajanstvenom djevojkom, rijetko ih imamo priliku vidjeti skupa!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katarina Baban Celebrity Naša glumica pozirala u zavodljivom donjem rublju pa se požalila na svoje društvo iz kreveta: "Nema ljubljenja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene