Nikad izazovnija!

Naša glumica pozirala u zavodljivom donjem rublju pa se požalila na svoje društvo iz kreveta: "Nema ljubljenja"

Katarina Baban Katarina Baban PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katarina Baban Galerija

Katarina Baban objavila je fotografiju na kojoj nosi samo donje rublje, a pokazala je tko joj pravi društvo u krevetu.

Glumica Katarina Baban počastila je svoje pratitelje na Instagramu jednim izazovnim jutarnjim izdanjem.

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Predivan par!'' Naša lijepa glumica objavila je fotografiju s partnerom kojeg rijetko pokazuje, a poznaju se još od srednje škole!

Objavila je fotografiju na kojoj u krevetu pozira u zavodljivom donjem rublju, a pažnju s nje nije uspjelo skrenuti ni njezino preslatko društvo.

"Nope, nema ljubljenja", napisala je uz fotku na kojoj joj njezina mačka drži šape preko usana, a uslijedila je lavina komentara na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

"Zgodna si", "Najljepša", "Fotografija godine", "Wow, Kate", nizali su se komplimenti ispod objave za koju je u kratkom roku skupila na tisuće lajkova, a pratitelji su je obasuli i emotikonima vatre te zaljubljenim smajlićima.

Bilo je i onih koji su prokomentirali njezina preslatkog čupavog ljubimca, koji je često glavna zvijezda njenih fotki, no jasno je zašto je sada pao u drugi plan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirko Filipović (Foto: Instagram) Celebrity Cro Cop pozirao s 18-godišnjim sinom koji je njegova slika i prilika, pratitelji mu poručili: "DNK test nije potreban"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) +6 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Nekad i sad Ovoj slatkici iz kultne tinejdžerske serije danas više nema ni traga, a zbog novog imidža mnogi je mijenjaju s Kardashiankom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene