Peto dijete

Kakvo iznenađenje: Nije ni znala da je već šest mjeseci trudna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je svoje četvro dijete rodila tek u kolovozu prošle godine, Katie Price opet je trudna!

Kontroverzna britanska zvijezda Katie Price tek se nedavno udala za 27-godišnjeg Kierana Haylera, a sada već s njim čeka svoje peto dijete! 35-godišnja Britanska ni sama nije vjerovala kada je shvatila da je opet trudna – i to već u šestom mjesecu trudnoće. Nedavno je završila u bolnici zbog nepoznatih razloga koji su sada ipak otkriveni.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je otkrila Ulovila muža da je vara s najboljom prijateljicom: 'Zgrabila sam je za kosu i premlatila'

'Sve mi je gore. Nikakvi lijekovi mi ne pomažu!'

'Trudnoća nije bila nešto što su skoro planirali, no jako su sretni. Vijesti su bile pravi šok. Katie je već u drugom tromjesečju, nije ni primjetila da je trudna, a treba roditi na ljeto', rekao je izvor za The Sun.

Kieran i Katie trenutno su na sunčanom odmoru, a ona je na svoje Twitteru objavila i niz fotografija na kojima je i u bikiniju a njezin rastući trbuščić već se lijepo ocrtava. Katie je mama četvero djece, 8-mjesečnog Jetta, 11-godišnjeg Harveya, 8-godišnjeg Juniora i 6-godišnje Princess.

Britanska starleta poznatija kao Jordan proslavila se kao reality zvijezda i model za muške magazine, danas ima nekoliko svojih brendova, a objavila je i nekoliko svojih knjiga.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene