Uhvaćena!

Pogledajte kako izgleda stražnjica Kim Kardashian bez filtera i fotošopa, razlika od Instagrama itekako je vidljiva!

Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian - 5 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian - 6 Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 1 +23 Khloe i Kim Kardashian - 2 Galerija

Kim Kardashian snimljena je na plaži u badiću s tangama, a njezina stražnjica na paparazzo fotografijama izgleda ipak malo drugačije nego na Instagramu.

Nije tajna da Kim Kardashian uređuje fotografije koje objavljuje na svojem profilu na Instagramu, a u kolikoj je to mjeri, najbolje pokazuju njezine nove paparazzo fotke.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Slavna starleta uhvaćena je na plaži u Malibuu, gdje je snimala kampanju za svoj brend Skims, a nosila je ružičasti kupaći kostim s tangama.

Paparazzi su je ulovili iz svih uglova, a posebno su zanimljive fotografije na kojima je okrenuta leđima i u fokusu je njezin najpoznatiji adut - bujna stražnjica.

Kako možete vidjeti u našoj galeriji, bez filtera i fotošopa njezina stražnjica izgleda dosta drugačije nego na fotografijama koje sama dijeli na društvenim mrežama i sigurno će mnogim damama biti utješno vidjeti da ni Kim nije imuna na celulit.

Za usporedbu prilažemo naslovnicu časopisa Interview Magazine iz rujna prošle godine, na kojoj je Kim pokazala golu stražnjicu bez ijedne mane.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

No ono što se također može primijetiti na paparazzo fotografijama je njezina isklesana figura, a posebice u oko upadaju trbušnjaci, na kojima bi 42-godišnjoj Kim mogle pozavidjeti i upola mlađe djevojke. 

Kim i njezine sestre često se proziva zbog pretjeranog korištenja fotošopa i nametanja nerealnih standarda drugim ženama, no ove fotografije naišle su na hrpu pozitivnih komentara.

"Kim izgleda prekrasno za svoje godine", "Lijepo je vidjeti kako zapravo izgleda, svaka čast za Kim", "Zašto Kim uopće koristi fotošop kada izgleda ovako?" neke su od brojnih sličnih reakcija s društvenih mreža.

Ipak, bilo je i skeptika kojima su i ove fotografije djelovale namješteno i uređivano, no dosad smo već mogli naučiti da će, kada su u pitanju Kardashianke, javnost uvijek biti podijeljena.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić +21 Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Pogledajte kako je lijepa supruga Matea Kovačića proslavila njegove golove, nije skrivala ponos!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene