i ona je uspješna žena

Evo kako izgleda majka Amal Clooney, očito je od koga je naslijedila nevjerojatnu eleganciju!

Amal Clooney i Baria Alamuddin - 5 Amal Clooney i Baria Alamuddin - 5 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney i Baria Alamuddin - 9 Amal Clooney i Baria Alamuddin - 3 Amal Clooney i Baria Alamuddin - 8 Amal Clooney i Baria Alamuddin - 6 Amal Clooney i Baria Alamuddin - 7 Amal Clooney i Baria Alamuddin - 10 Baria Alamuddin - 4 Baria Alamuddin - 11 Baria Alamuddin - 2 Amal Clooney i Baria Alamuddin - 1 +21 George i Amal Clooney - 9 Galerija

Iako smo navikli Amal viđati u društvu njezina supruga, holivudskog glumca Georgea Clooneyja, ovoga je puta lijepa odvjetnica snimljena u društvu svoje majke, a odmah je očito i od koga je naslijedila ljepotu.

Amal Clooney rijetko se pojavljuje u javnosti, a kad to i učini, uvijek je u društvu svoga poznatog supruga glumca Georgea Clooneyja. No ovog puta Amal je pozornost fotografa privukla u društvu svoje majke.

75-godišnja Baria Alamuddin sa kćeri i zetom stigla je na dobrotvornu večeru koju je organizirao slavni holivudski par, odnosno njihova organizacija The Clooney Foundation For Justice.

Baria Alamuddin pred fotografima se ponašala kao da joj je to dio svakodnevice, a mnogi su primijetili njezinu nevjerojatnu ljepotu i eleganciju, unatoč godinama. Za taj je događaj odabrala haljinu s plaštem u ljubičastoj boji koja je imala sitno drago kamenje po rubu.

Nekoliko dana nakon toga Baria je ponovno snimljena, ovoga puta samo s Amal, dok izlaze iz hotela i odlaze na ručak, a svi zajedno bili su i na večeri u jednom njujorškom restoranu. A jedno je odmah očito. Lijepa Amal Clooney od majke je naslijedila ljepotu, ali i pamet.

Naime, Baria Alamuddin i sama je iznimno uspješna novinarka koja je za svoj rad nagrađena priznanjima, a radila je godinama i kao televizijska voditeljica i urednica. Njezina 45-godišnja kći ipak je otišla u drugom smjeru te je do upoznavanja Clooneyja bila uspješna odvjetnica.

Kako Baria izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 1 Simona i Stanislav Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković +13 Simona Mijoković Celebrity Simona u velikoj tuzi zbog gubitka bliske osobe: "On je bio uvijek uz mene, bio je pažljiv i pun ljubavi"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +26 In Magazin: Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput i Bloom sredili su se za važno događanje pa uskladili outfite koji su raznježili pratitelje: ''A preslatki se!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene