Kao opčinjen!

Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Amal Clooney Amal Clooney Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney - 6 George i Amal Clooney - 7 George i Amal Clooney - 8 George i Amal Clooney - 3 George i Amal Clooney - 1 George i Amal Clooney - 2 George i Amal Clooney - 4 George i Amal Clooney - 5 George i Amal Clooney - 8 George i Amal Clooney - 7 +15 George i Amal Clooney - 6 Galerija

George i Amal Clooney pojavili su se na Filmskom festivalu u Veneciji, a koja je inače jedan od njihovih omiljenih gradova.

Holivudski glumac George Clooney izgledao je i više nego opčinjen svojom prelijepom suprugom Amal s kojom je pojavio u Veneciji na prestižnom filmskom festivalu.

45-godišnja odvjetnica za ljudska prava Amal izgledala je zadivljujuće lijepo kad je stigla na ceremoniju uoči dodjele nagrade DVF Leadership Award, za koju je odabrala haljinu od čipke i tila, a u kojoj je osvojila sve oko sebe. Odoljeti joj nije mogao ni George koji ju nije prestao zaljubljeno gledati, držao ju je cijelo vrijeme za ruku te pomogao da uđe i siđe s čamca kojim su se vozili.

George i Amal vjenčali su se u povijesnoj venecijanskoj palači Ca' Farsetti u Italiji u rujnu 2014. godine samo pet mjeseci nakon zaruka, a nakon što je s godinama razvio reputaciju jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, njegova odluka o vjenčanju iznenadila je mnoge koji se nisu kretali u njegovu bliskom krugu prijatelja. No, on priznaje da je Amal trebalo nekoliko minuta prije nego što je prihvatila njegovu bračnu ponudu, što je pak njega iznenadilo.

"Nikada nismo razgovarali o braku dok smo bili u vezi. Pitao sam je to iz vedra neba i dugo joj trebalo da kaže 'da'. Bio sam na koljenima otprilike dvadesetak minuta, već sam joj rekao da će mi kuk iskočiti", otkrio je glumac.

Unatoč tome što je imao uspješnu karijeru dužu od dva desetljeća kada je upoznao Amal, tvrdi da je susret s njom promijenio njegovu čitavu perspektivu.

"Nema sumnje da mi je Amal u životu sve promijenila. Sve u vezi s njom postalo je beskrajno važnije od mene. A tada smo dobili i dvije malene osobe. To me jako ispunjava i postao sam nešto čemu se uopće nisam nadao", priznao je George.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 2 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 1 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 5 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 3 +12 Chloe Ferry i Johnny Wilbo Celebrity Varao ju je i prekidali su već tri puta, a sada su uhvaćeni kako se ljubakaju dok se ona hvali skupim poklonima!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 4 +19 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Celebrity Prekrasna Tatjana Jurić uz bok najvećim svjetskim zvijezdama u Veneciji, pogledajte njezino savršeno izdanje za crveni tepih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene