Savršen par

Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

George i Amal Clooney - 5 George i Amal Clooney - 5 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney - 2 George i Amal Clooney - 1 George i Amal Clooney - 3 George i Amal Clooney - 4 George i Amal Clooney - 6 George i Amal Clooney - 7 George i Amal Clooney - 8 George i Amal Clooney - 9 George i Amal Clooney - 10 George i Amal Clooney - 7 +20 George i Amal Clooney - 8 Galerija

Amal i George Clooney svojom su pojavom na crvenom tepihu sve ostavili bez daha, a zaljubljeni su kao i prvog dana.

Amal i George Clooney prisustvovali su događanju Alby Awards u New Yorku, a kad su stigli na crveni tepih, sve su ostavili bez daha.
Kao neki mladenci, pred fotografe i okupljenu publiku stigli su držeći se za ruke, a

Amal je doista blistala u uskoj bijeloj dugoj haljini koja joj je pristajala kao salivena. Slavni glumac uskočio je u crni smoking, a imao je i leptir mašnu.

Svojoj voljenoj pomogao je dok je izlazila iz automobila pružeći joj ruku što je ona prihvatila, a publika na njihov dolazak nije prestala vrištati.

Amal i George jedan su od najljepših parova Hollywooda, a iako su već godinama zajedno, njihova ljubav i dalje je kao i prvog dana.

Unatoč tome što je imao uspješnu karijeru dužu od dva desetljeća kada je upoznao Amal, George tvrdi da je susret s njom promijenio njegovu čitavu perspektivu.

"Nema sumnje da mi je Amal u životu sve promijenila. Sve u vezi s njom postalo je beskrajno važnije od mene. A tada smo dobili i dvije malene osobe. To me jako ispunjava i postao sam nešto čemu se uopće nisam nadao", priznao je George.

George i Amal vjenčali su se u povijesnoj venecijanskoj palači Ca' Farsetti u Italiji u rujnu 2014. godine samo pet mjeseci nakon zaruka, a nakon što je s godinama razvio reputaciju jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, njegova odluka o vjenčanju iznenadila je mnoge koji se nisu kretali u njegovu bliskom krugu prijatelja.

No, on priznaje da je Amal trebalo nekoliko minuta prije nego što je prihvatila njegovu bračnu ponudu, što je pak njega iznenadilo.

"Nikada nismo razgovarali o braku dok smo bili u vezi. Pitao sam je to iz vedra neba i dugo joj trebalo da kaže 'da'. Bio sam na koljenima otprilike dvadesetak minuta, već sam joj rekao da će mi kuk iskočiti", otkrio je glumac.

Lijepa odvjetnica glumcu je rodila blizance Ellu i Alexandera 2017. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +25 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput podijelila prve fotografije s rođendanske fešte za pamćenje, za nju je odabrala baš neobično mjesto, a pazila je na svaki detalj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 1 +25 Renata Končić Minea - 2 Celebrity Zgodna Minea u haljini s dekolteom na jedno rame ukrala je sve poglede, ovako se sredila zbog dragog joj kolege!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene