Rijetki to znaju

Lijepa odvjetnica nije prva koju je George Clooney odveo pred oltar, evo tko je žena s kojom je već bio u braku

Talia Balsam - 2 Talia Balsam - 2 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Talia Balsam - 2 Talia Balsam - 1 George Clooney George i Amal Clooney Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 4 George Clooney, Amal Clooney - 7 George i Amal Clooney George i Amal Clooney George Clooney George Clooney - 2 +10 George Clooney - 1 Galerija

George Clooney i Talia Balsman bili su u braku od 1989. do 1993. godine, a nakon razvoda proslavio se rečenicom da se više nikada neće ženiti, što na kraju ipak nije tako ispalo.

Američki glumac George Clooney godinama je slovio kao najpoželjniji holivudski neženja, sve dok ga nije uspjela ukrotiti lijepa odvjetnica Amal Clooney s kojom je u sretnom braku posljednjih devet godina i roditelji su blizanaca.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Međutim, rijetki znaju da Georgeu to zapravo nije prvi brak i da je pred oltar davne 1989. godine odveo glumicu Taliju Balsam.

Par je vezu započeo brzo nakon što je George prekinuo s kolegicom Kelly Preston, a vjenčali su se u Las Vegasu. U vezi su bili kratko još 1984. godine, a kada su se ponovno sreli nakon nekoliko godina, nisu duljili previše te su brzo stali pred oltar. Talia je u to vrijeme imala 30, a George 28 godina.

"Imao sam 28 godina, a u Kentuckyju kada si toliko star, moraš pred oltar. Znaš točno već i kako bi brak morao izgledati. Ipak, naš brak nije bio ni blizu toga. Trebali smo raditi na braku, a meni se to nije dalo te sam otišao. Možda sam bio i prestrašen, a možda nisam bio spreman vjenčati se. Za sve sam ja bio kriv", priznao je George kasnije u jednom od intervjua.

Talia potječe iz poznate holivudske obitelji, majka joj je bila uspješna glumica Joyce Van Patten, a otac cijenjeni glumac Martin Balsam i novaca su uvijek imali napretek. A jedna od Georgeovih pritužbi, koji je u to vrijeme bio tek televizijski glumac u počecima, na njihov brak bila je upravo Talijina pohlepa.

Možda se George zbog toga osjećao u nepovoljnom položaju jer je dobro pamtio kako je njegov otac Nick došao u Hollywood u potrazi za slavom i bogatstvom u čemu nije uspio. Stoga je i George bio gladan uspjeha i lagodnog života, koje je na posljetku i dobio.  Nakon razvoda isticao je kako se nikada više neće vjenčati, no onda se ipak predomislio kada je upoznao Amal.

"George je i dalje šarmantan, dobro ga znam. Vjerojatno nisam bila za brak u to vrijeme i dosta je stvari pošlo krivo", komentirala je njegova prva supruga Talia u jednom od kasnijih intervjua.

Ona je od 1998. godine u sretnom braku s glumcem Johnom Slatteryjem, s kojim ima sina Harryja.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranko Ključanin - 1 Jadranko Ključanin - 2 Jadranko Ključanin - 3 Jadranko Ključanin - 11 +11 Jadranko Ključanin Nekad i sad Sjećate se zadarskog modnog mačka? Snimljen je nakon dugo vremena, a i danas plijeni pažnju svojom osebujnom pojavom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Thomalla Sophia Thomalla - 2 Sophia Thomalla - 3 Sophia Thomalla +11 Sophia Thomalla i Alexander Zverev Celebrity Čarima lijepe brinete nisu odoljele ni poznate face, a osam godina mladi sportaš kojeg ljubi ne može je dovoljno nahvaliti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene