šuška se...

Slovenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom objavila fotku kćerkice, čiji je otac navodno on, no oboje o tome još šute

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar na Instagramu je objavila fotografiju novorođene kćeri, za koju se šuška da joj je otac Šime Vrsaljko.

Slovenska manekenka i influencerica Kaja Vidmar domaćoj javnosti postala je zanimljiva kada su se pojavile glasine da čeka dijete s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar Još malo Vrsaljkova Kaja hvali se trudničkim trbuhom u posljednjim tjednima, zadnja fotografija otkriva da je datum sve bliže!

Kaja je ovaj mjesec rodila kćer, što je otkrila na društvenim mrežama, no još skriva tko je otac djevojčice. Sada je u pričama na Instagramu podijelila još jednu preslatku fotografiju kćeri preko koje je napisala: "Mamino", a možete je pogledati u galeriji.

Ranije je za slovenski 24ur otkrila neke detalje o svojem tajanstvenom partneru i ocu djeteta.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", kazala je Kaja, koja, kao i Vrsaljko, trenutno živi u Madridu.

Mnogi su našeg nogometaša prepoznali i na fotografiji na kojoj trudna Kaja grli misterioznog muškarca, jer se vide samo sjene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kaja se u Sloveniji proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama". Pozirala je i za druge časopise te se pojavila i u nekoliko glazbenih spotova.

Prije glasina o njezinoj vezi s našim nogometašem pisalo se i o njegovim bračnim problemima sa suprugom Mateom Vrsaljko jer se Šime u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a s Instagrama, koji je nedavno ugasio, obrisao je njihove zajedničke fotografije.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se često volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 Severina Severina +1 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Križan Natali Križan - 1 Natali Križan - 2 Natali Križan - 4 +10 Natali Križan inMagazin Sjećate se naše misice koja se ovom titulom okitila još 2014.? Danas izgleda još bolje, a evo čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene