Koja je njezina tajna?

Sjećate se naše misice koja se ovom titulom okitila još 2014.? Danas izgleda još bolje, a evo čime se bavi!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Križan Natali Križan - 1 Natali Križan - 2 Natali Križan - 4 Natali Križan Natali Križan Natali Križan Natali Križan Natali Križan Natali Križan +4 Natali Križan Galerija

Titulom misice Natali Križan okitila se 2014. godine, a i danas izgleda sjajno. I što je u posljednje vrijeme prava egzotika, potpuno prirodno. Na snimanje je došla bez trunke šminke, a koja je tajna njezina dobrog izgleda, otkrila je ekipi IN magazina!

Bez trunke šminke Natali Križan i danas izgleda sjajno. Titulom Miss Zagreba okitila se 2014. godine, no što se tiče izgleda, i danas bi bila dostojna konkurencija mnogo mlađim djevojkama.

Nakon što je ponijela titulu, život ju je odveo u neočekivanom smjeru. Postala je fitness i holistička mentorica, a učila je od najpoznatijeg životnog trenera Anthonyja Robbinsa. Sva svoja znanja kombinirala je u jedinstvenom programu koji je nazvala Umjetnost odmora.

Programom želi pomoći ženama da se povežu s prirodom.

''Nekako svojim primjerom i iskustvom mogu najviše pomoći ženi koja se može poistovjetiti sa mnom i s mojim osobnim iskustvom, bolom, radostima, usponima i padovima'', kaže. 

I upravo je program povezivanja s prirodom tajna njezina dobrog izgleda, koju sada želi podijeliti sa svim ženama. Njime dobiva najbolje od četiri elementa koji znače život: voda, vatra, zemlja i zrak.

''Zemlja je stabilnost, zemlja je postavljanje zdravih granica, zemlja je briga o sebi. Zrak je povezan s grlenom čakrom i s izražavanjem svoje istine; komunikacija, tako da kad se povezujemo s elementom zraka, možemo te emocije izraziti na van. Vatra je novi život, strast, buđenje svega što je u nama uspavano, vatra je povezana sa sakralnom čakrom i kroz te pokrete budimo tu energiju u nama koja je zbog stresa često uspavana, na koju zaboravljamo zbog užurbanog života. Voda je protočnost, prilagodba da se prepustimo situaciji u kojoj jesmo, da se ne trudimo promijeniti, ne kontrolirati'', priča Natali. 

Dogodi li se da četiri elementa koja tu prirodu tvore ujedini onaj peti, ljubav, zasigurno sreće u vašem životu neće nedostajati. A na tom putu profesionalno vodstvo lijepe Natali zasigurno neće biti naodmet.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene