Neki ih i mijenjaju

Slika je i preslika slavne majke, a zbog prozirne haljine nema tko se za njom nije okrenuo!

Kaia Gerber Kaia Gerber Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber - 1 Kaia Gerber - 2 Kaia Gerber - 3 Kaia Gerber i Austin Butler - 1 Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) +5 Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Galerija

Kaia Gerber pozirala je u prozirnoj haljini i pokazala vitku liniju, ali i ljepotu koju je naslijedila od svoje slavne majke Cindy Crwawford.

Kći proslavljene manekenke Cindy Crwawford, koja je i sama krenula njenim stopama, 21-godišnja Kaia Gerber malo je toga ostavila mašti pozirajući na crvenom tepihu gala večere Akademijinog filmskog muzeja koja je održana u sjedištu Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) kakve ljepotice! Kad mama zasjeni kćer: Poznati supermodel i dalje mami uzdahe gdje god se pojavi, a ima i dostojnu nasljednicu!

Odvažna Kaia pojavila se u crno-ljubičastoj haljini od mrežaste tkanine čiji je gornji dio bio proziran i jasno su joj se nazirale grudi, a pripijeni model istaknuo je njezinu vitku liniju.

Kaia je inače slika i prilika svoje prekrasne mame, a kada se negdje zajedno pojave, prava su atrakcija. Cindy je kći dobila sa suprugom Randeom, s kojim je u braku od 1998. godine, a skupa imaju i 23-godišnjeg sina Presleya, koji se također bavi manekenstvom.

Kaia je krenula i u osvajanje Hollywooda, pa je tako dosad već ostvarila nekoliko zapaženih filmskih i televizijskih uloga, a u seriji "American Horror Story: Death Valley" se skinula do kraja te je snimila i vruće scene seksa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput u nikad kraćoj opravici izbacila vitke noge, a pozadina joj je jedva ostala pokrivena s malo tkanine!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Princ Harry i princ Charles - 2 Meghan Markle i kralj Charles III. Kralj Charles +24 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles ne može se pomiriti s jednom stvari, zbog svega je apsolutno shrvan i samo se nada najboljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene