Volio bi da se čuvao

Žali što sa seksom nije pričekao do braka: "Da mogu vratiti vrijeme, apstinirao bih"

Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) +0 Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Galerija

"Da mogu vratiti vrijeme ne bih povrijedio neke ljude, a vjerojatno bih apstinirao od seksa do braka", rekao Justin Bieber u video koji je objavio na Facebooku.

Pop zvijezda Justin Bieber priznao je kako bi volio da se čuvao za brak što se seksa tiče.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

U svojoj seriji intervjua na Facebooku istaknuo je da mu je žao što nije duže čekao.

"Da mogu vratiti vrijeme ne bih povrijedio neke ljude, a vjerojatno bih apstinirao od seksa do braka", rekao je 26-godišnji pjevač, dok je njegova supruga Hayley Bieber bila uz njega.

Slaže se da je pomalo ludo to što kaže, no ističe kako ga seks dosta zbunjuje.

Još ranije je u intervjuima pričao kako je imao problem sa seksom te nije bio ni sa kime godinu dana prije nego što je upoznao Hailey. Čak jedno vrijeme nije spavao ni s njom jer je smatrao da se prvo moraju složiti u vezi važnijih stvari u životu.

"Shvatila me ozbiljno i vjeruje mi", rekao je Justin o svojoj supruzi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene