O životu poslije bolesti

Emotivna Josipa: ''Da mi je netko prije pet godina kad sam se liječila od raka rekao da ću biti plesačica...''

Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić Bernardini i Damir Horvatinčić (Foto: Ples sa zvijezdama) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Galerija

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić show ''Ples sa zvijezdama'' napustili su u devetoj emisiji.

Deveta emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' bila je puna iznenađenja. Šestero parova plesalo je po dva plesa, a tema je bio mjuzikl.

Pogledaj i ovo Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Emotivna objava Josipa Pavičić pleše za posebne žene: "Hvala što ste uz mene, što ste me prepoznale i čule"

U plesnom dvoboju završili su Sonja Kovač i Gordan Vogleš te Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. Nakon što smo vidjeli plesni dvoboj, uslijedio je nestanak struje zbog vremenskih neprilika, no zahvaljujući našoj tehničkoj ekipi opet smo se vratili u program. Žiri je tada odlučio da je plesna avantura završila za Josipu i Damira, a Josipa se na Instagramu oprostila od kolega i svih onih koji su je podržavali tijekom ove plesne avanture. 

''Dragi moji, nije važno izrađujemo li torbe ili skulpture, jesmo li bravar ili slikar - važno je samo da u ono što radimo unesemo svoju dušu. Da mi je netko rekao prije pet godina, kad sam se liječila od raka i tražila smisao svog postojanja, da ću biti plesačica na tri mjeseca - izmamio bi mi suze radosnice i krik oslobođenja. Ne znam mogu li dostojno opisati koliko mi je značila ova prekrasna plesna čarolija. Uživala sam i kad je boljelo, zvuči pomalo grubo, ali je tako, uživala sam jer sam plesala s dušom.

Moja je glavna misija posljednjih mjeseci bila - pokazati svakoj ženi iz mog karcinomskog kluba da postoji i život nakon raka.

I uspjela sam. Znam kako sam mnogima od njih vratila nadu i volju da se iskoprcaju iz bunila i ponora koje bolest sa sobom donese. Moj dom prepun je dirljivih pisama. Ako sam mogla ja, to samo znači kako može i netko drugi.

Često sam ovog proljeća posjećivala znane i neznane “prijateljice” u bolnicama i znam, zaista znam kako su mnoge od njih iz svojih bolničkih kreveta u mislima plesale sa mnom. Osjetile su podršku, a to mi je bio cilj.

Ako je samo jedna odlučila odabrati život, zagrliti svoj rak i promijeniti svoj mentalni sklop, a znam da jest, vrijedilo je.

Hvala vam sto ste bili/bile uz mene na ovom divnom životnom putovanju. Sretna i zahvalna, vraćam se svom životnom ritmu i s veseljem očekujem 23. svibnja, kad ću u rukama držati svoju novu knjigu ''Promatrači u zrcalu". Do nekih novih životnih pobjeda, volim vas'', napisala je uz fotografije iz showa na Instagramu. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +7 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Drugačije nismo ni očekivali: Pogledajte kako je završila svadbena proslava Maje Šuput!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene