Postojao je problem

Josipa nam je otkrila zbog čega je komentare žirija slušala u suzama: ''Mislila sam da neću moći nastupati''

Emocionalna reakcija Josipe Pavičić Bernardini (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Emocionalna reakcija Josipe Pavičić Bernardini (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Ples sa zvijezdama 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Emocionalna reakcija Josipe Pavičić Bernardini (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Emocionalna reakcija Josipe Pavičić Bernardini (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Galerija

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić u prvoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' plesali su engleski valcer, a žiri ih je nagradio s najviše bodova – njih 33.

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić u prvoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' publiku i žiri osvojili su izvedbom engleskog valcera. Spisateljica je nakon njihove izvedbe bila toliko pod dojmom svega da je komentare žirija slušala u suzama, pa smo je zamolili da nam objasni što ju je dovelo do takve reakcije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lijepo i elegantno! 😍 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Pogledaj i ovo Josipa Pavičić Berardini (Foto: Instagram) Samo ljubav Josipa ni ovog puta nakon nastupa nije sakrivala emocije: "Odnijelo me gdje ne postoji bol"

''Imala sam nezgodu prije emisije uživo, mislila sam da neću uopće moći nastupiti. Bio je problem s preponom, ali uspjeli smo to nekako sanirati s fizioterapeutom. Bila sam dosta pod tenzijom, jako uzrujana jer sam se bojala. Naprosto sam kad sam išla hodnikom nespretno okrenula lijevom nogom, a ta je prepona već bila iziritirana od ranije'', objasnila nam je Josipa što ju je točno dovelo do suza.

Dodala je da je bila jako uzbuđena zbog prvog nastupa te da zbog svega navedenog jednostavno nije mogla suspregnuti suze. 

''Ja sam bila jako uzbuđena i nisam mogla suspregnuti emocije. Bilo mi je prekrasno s Damirom na plesnom podiju, stvarno sam osjetila da plovimo. Htjela bih mu zahvaliti što je toliko temeljit i što me tako naučio plesati engleski valcer. I hvala svima, hvala žiriju, publici'', podijelila je Josipa s nama svoje dojmove poslije nastupa.

Dodala je da nije željela razočarati sebe i Damira pa je zbog toga došlo do suza koje smo svi vidjeli.

A žiri je njihov nastup i više nego oduševio. 

''Osvježili ste večerašnju emisiju. Bili ste graciozni i elegantni, čestitam, samo tako dalje'', prvi je njihovu izvedbu komentirao Nicolas, a iste riječi iskoristio je i Dinko, no on je otišao i korak dalje.

''Za mene najbolji ples večeras'', zaključio je.

Tamara i Almira nisu puno komplicirale, već su samo dodatno nahvalile Josipu. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Celebrity Pogledajte Marka Grubnića u plesnom zanosu, dao je sve od sebe: ''Ela je od njega napravila zmaja!''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene