nije se odmarala

Diva Josipa Lisac otkrila što je radila prije nastupa na inauguraciji Zorana Milanovića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Srdjan Ilic/PIXSELL Galerija

Josipa Lisac na inauguraciji Zorana Milanovića izvest će hrvatsku himnu, a na Instagramu je otkrila domjove s velikog koncerta u beogradskom Sava centru.

Glazbena diva Josipa Lisac otpjevat će hrvatsku himnu na inauguraciji Zorana Milanovića danas, a pjevačica je prije tog važnog nastupa imala vrlo malo vremena za odmor.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josipa Lisac - 8 "Svi to traže!" Savjet Josipe Lisac kako pronaći ljubav koja će trajati cijeli život: ''Svatko je od nas mora otkriti sam!''

Josipa je na Valentinovo proslavila svoj 70. rođendan, a istoga je dana održala veliki koncert u beogradskom Sava centru u pratnji svog benda.

Kako je napisala na Instagramu, poseban gost njezina koncerta u Beogradu bio je Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#music #art #fashion #josipalisac #josipa_lisac

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac) on

"Ja sam se razvijala u bivšoj državi, tu su me odmah prepoznali ljudi izuzetnog autoriteta. Zahvaljujem se što ste došli, što ste uvijek tu", rekla je pjevačica na koncertu, prenose srpski mediji. Istaknula je kako joj je Beograd priuštio divne trenutke.

Osim himne, na inauguraciji petog hrvatskog predsjednika bit će izvedena još jedna pjesma. Radi se o hitu "To je tvoja zemlja" Vice Vukova, a izvest će je klapa HRM.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sava Centar Publika ❤️ #art #music #susret #beograd #savacentar #josipalisac #josipa_lisac foto by Foto Live Production

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac) on

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Maja Šuput Maja Šuput i Frano Ridjan Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput +0 Maja Šuput, Frano Ridjan Celebrity Maja Šuput pohvalila se velikom transformacijom i oduševila fanove: "Baš ti lijepo stoji. Joker Maja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene