Pravo osvježenje

Maja Šuput pohvalila se velikom transformacijom i oduševila fanove: "Baš ti lijepo stoji. Joker Maja"

Frano Ridjan i Maja Šuput Frano Ridjan i Maja Šuput DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Maja Šuput Maja Šuput i Frano Ridjan Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput +0 Maja Šuput, Frano Ridjan Galerija

Maja Šuput, koja će voditi show "Tvoje lice zvučiti poznato", pokazala je promjenu imidža na Instagramu, a fanovi su imali samo pozitivne komentare.

Pjevačica Maja Šuput (40) iznenadila je obožavatelje na Instagramu svojom transformacijom. Naime, Šuput se fotografirala prošlog vikenda prije koncerta u kostimu i s crvenom kosom.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea Sve je ljepša! Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

"Kako mi stoji crvena kosa?" upitala je pjevačica fanove. "Crvena boja kose ti super stoji", "Joker Maja", "Baš ti lijepo stoji", "Kako si lijepa s tom bojom kose. Ta ti najbolje stoji i boja i dužina", "Nemoj više u plavo", komentirali su njezini obožavatelji. 

Pjevačica nije otkrila je li crvena boja trajna ili privremena promjena iz plave ili je pak to samo perika. Inače, Maja je nedavno uskočila u voditeljsku ulogu i skupa s Franom Ridjanom vodit će show "Tvoje lice zvuči poznato".

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for show tonight 🎤🎤🎤 Ajmo Krk 🔥🔥🔥

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Da mi je netko prije nekoliko mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija, rekla bih da je lud. No, eto, život je zaista nepredvidiv. Istina je da sam oduvijek govorila da mi je želja voditi program u udarnom terminu, ali nekako sam tada u glavi imala svoj talk show, neku opuštenu varijantu, nisam ni sanjala sa ću dobiti priliku voditi jedan ovako velik i ozbiljan projekt", ispričala je Šuput. 

Pjevačica se u jednoj od sezona showa okušala i kao kandidatkinja. "I to mi je bilo jedno užasno iskustvo jer je to stvarno bilo naporno. Ovim ljudima neka je Bog na pomoći, ne znaju u što su se upustili", upozorila je Maja nove natjecatelje. 

Transformacije i zamjene uloga osnovna su postavka ovog popularnog formata, a nova sezona kao iznenađenje predstavlja i ulazak dosadašnjeg voditelja Igora Mešina u društvo žirija. Iako na poznatom terenu, Igor će se ovaj put naći u novoj ulozi te ga, kako kaže, iznimno veseli iz drugačije perspektive pratiti nevjerojatne transformacije. U ocjenjivanju i komentiranju osmero kandidata popularnog showa pridružit će mu se i kolega glumac Goran Navojec te pjevačice Indira Levak i Nives Celzijus.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato Lana Klingor Mihić Fabijan Pavao Medvešek Marina Orsag +6 Lu Jakelić Celebrity Otkrivamo tko su kandidati čije ćemo transformacije gledati u omiljenom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene