Otkrio svoju manu

Jedva je dočekao život bez tehnologije, a Kristina Mandarina ugodno ga je iznenadila: ''Nisam to mislio''

Josip Šečić Josip Šečić Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šečić Josip Šečić Kristina Penava Mandarina Kristina Penava i Andrijana Kristina Penava i Andrijana Kristina Mandarina i Andrijana +0 Kristina Penava Galerija

Josip Šečić jedan je od natjecatelja nove sezone "Farme", a u intervjuu prije početka showa otkrio nam je ponešto o sebi.

Josip Šečić jedan je od natjecatelja nove sezone showa "Farma", dolazi iz Rijeke, a prije samoga ulaska u show otkrio nam je poneke detalje o sebi, ali i o tome što očekuje.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić i Silvio Krstanović Idila nije dugo trajala Romansa koja je tek započela već završava? ''Čestitke na borbi, no sada idete kući...''

"Vjerujem da će mi ovo iskustvo pomoći kako bih naučio nešto novo o životu na selu, a najviše se veselim izvršenju postavljenih zadataka i doprinosu toj zajednici", priča nam Josip, koji se osvrnuo i na svoje prednosti i mane. "Moje su prednosti snalažljivost i znanje o životu izvan sustava, dok vjerujem da je mana moja nervoza prema nepravdi u slučaju da je bude", kazao nam je u intervjuu.

"Mislim da mi izolacija i život bez tehnologije neće predstavljati problem jer mi je velika želja živjeti izvan sustava i biti dijelom takve zajednice", priča Šečić te dodaje kako se nikako ne može složiti s bahatim i drskim osobama koje su svadljive i nasilne.

Njegova obitelj i prijatelji oduševljeni su što je dio showa "Farma" i kaže kako ga svi podržavaju, a osvrnuo se i na to misli li da će pronaći ljubav u showu. "Prijatelje ću svakako pronaći, a za ljubav ćemo vidjeti", ispričao nam je. Otkrio je i čime se bavi.

"Po zanimanju sam slastičar i uživam u svom poslu, ali najviše uživam u boravku u prirodi i životu u skladu s njom", kazao je. 

U showu se najbolje našao s Kristinom Mandarinom te je za nju kazao kako ga je ugodno iznenadila:

''Kristina mi jako paše po osobnosti i mislio sam da će ona biti starleta koja će hodati u štiklama ovdje i koja neće ništa raditi, ali me jako iznenadila. Pokazala se vrlo marljivom, vrlo vrijednom, a najviše me iznenadila u tome što se hvata svakog posla'', kaže. 

Josip ima znanja o stočarstvu i ratarstvu, a ima natjecateljski duh i odličnu fizičku spremu. Osim kao slastičar, radio je i kao pekar, kuhar, konobar i trgovac, a trenutačno je nezaposlen te pomaže roditeljima oko poslova na selu.

Sebe opisuje kao radišnu, zabavnu, emotivnu i iskrenu osobu koja je pravi prijatelj, zna slušati druge i udijeliti dobre savjete. Kao svoje nedostatke navodi naivnost po pitanju ljubavi - dva razvoda braka s istom osobom te razdražljivost na nepravdu.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene